Finansiella tjänster för privatpersoner och företag

I samarbete med Balanzia

Finansiella tjänster

Balanzia

Finansiella tjänster är kort och gott ett samlingsord för olika typer av tjänster som kan hjälpa dig som privatperson eller företag med att ansöka om lån eller få hjälp med exempelvis fakturaköp. En aktör på marknaden som erbjuder finansiella tjänster i form av lån för privatpersoner, företag och fakturaköp är Balanzia. Hos Balanzia kan du som privatperson låna upp till 250.000 kronor, och med den stora fördelen att dom alltid gör en individuell bedömning på din återbetalningsförmåga. Balanzia värdesätter din återbetalningsförmåga idag - och lägger mindre vikt vid tidigare eventuella betalningsanmärkningar eller dylikt. Som privatperson erbjuds du alltså privatlån hos en bank som är lyhörd och som värdesätter och förstår din nuvarande ekonomiska situation. När man har lån hos Balanzia går det alltid att extraamortera eller lösa det i förtid om man vill det. Helt utan extra kostnader. När man ansöker om lån hos Balanzia och har fått det beviljat kan man enkelt signera det via Mobilt BankID istället för att behöva krångla med att posta skuldebrev fram och tillbaka.

Finansiering för företag

Om du bedriver ett företag så finns det flera olika situationer du kan hamna i där lite extra pengar på banken kan göra all skillnad i världen. Det kan handla om en tillfällig likviditets svacka eller bara ett behov av att växla upp verksamheten en eller två nivåer. Det sistnämnda är inte alls ovanligt i branscher såsom tech och start-ups. Där kan ett företagslån på ett par hundra tusen innebära att du kan förstärka personalstyrkan med ytterligare en person och skala upp verksamheten snabbt.

Hos Balanzia kan du som företag låna upp till en miljon kronor med en återbetalningstid på mellan 6 - 60 månader (5 år) till en ränta om mellan 0,8% - 3% i månaden. Ett företagslån till en riktigt låg ränta, med andra ord. Om du har ett företag som funnits i minst 6 månader och som antingen är ett aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag eller enskild firma så kan du ansöka om företagslån genom Balanzia. Även när det kommer till företagslån så tycker Balanzia att det är mer intressant att höra om din nuvarande återbetalningsförmåga, och har möjligheten att se förbi eventuella ekonomiska hinder sedan tidigare.

Sälja dina fakturor

Hos Balanzia kan man alltså sälja sina fakturor till och få snabbt pengar utbetalda till sitt konto inom 24 timmar. Det är ibland mycket krångligt och mycket arbete kring fakturor och ibland så resulterar det i så kallade “faktura förluster”. Om du säljer fakturor kan ditt företag fokusera på viktigare saker istället för gamla fakturor från kunder. Det har blivit väldigt vanligt bland mindre företag att sälja fakturor eftersom man helt enkelt inte har tid med allt det administrativa. Eftersom dessa mindre företag har få anställda finns det sällan någon som fixar sådant. Sedan blir det ett mycket stabilare och bättre kassaflöde och pengarna från fakturorna kommer in löpande. Man slipper även att tjata på sina kunder angående betalningar och kan då fokusera på andra och mer viktigare saker.

Mer om Balanzia

Balanzia har varit verksamma i Sverige sedan 2016 så dom är en relativt ny aktör här på den svenska finansmarknaden. Balanzias vision och mål att är att vara ett konkurrenskraftigt alternativ till storbankerna då dom vill ge bättre service och mer individuellt anpassat till deras kunder.

Krav för att få låna hos Balanzia