Ta snabbt SMSlån utan UC

Ett SMS-lån är ett samlingsnamn för en mindre kredit som generellt har högre ränta än privatlån men ska betalas av snabbare än något år från när man tog SMS-lånet. Själva syftet med ett SMS-lån är att det ska bli beviljat snabbt och sedan utbetalt någon några minuter efter man har ansökt om ett SMS-lån. Händer det någon akut och man behöver snabbt pengar är SMS-lån det bästa för situationen. Man slipper även att försämra sin kreditvärdighet när man tar SMS-lån eftersom dom flesta tas utan UC vilket gör att du behåller din kreditvärdighet vilket är väldigt viktigt. För dig som har betalningsanmärkning god möjlighet att få ett SMS-lån beviljat.

Långivare Kostnad, villkor & ränta Ansök om lån
Ferratum - BETALAS DIREKT! Ränta 3,3%. Utan UC - OK med betalningsanmarkning.
Ansök!
Mobillån - POPULÄRT! Ränta 3,25%. Låna 1.000 kr utan UC.
Ansök!
Credway Ränta 2,17%. Gratis startavgift utan UC.
Ansök!
SMSPengar Ränta 3,27%. Låna 1.000 kr med direktutbetalning.
Ansök!

Vad är ett SMS-lån?

SMS-lån är oftast små men det varierar i storlek - man brukar säga att dom är ungefär från 500 kronor upp till 30.000 kronor så det kan variera stort. Större SMS-lån mellan 30.000 - 50.000 kronor blir mer likt ett kreditkort eller ett vanligt privatlån.

Vanligtvis om du har betalningsanmärkning får du inget lån beviljat men det finns mycket bra möjlighet för dig med en eller flera betalningsanmärkningar att få ett SMS-lån beviljat. Dom flesta SMS-långivare beviljar personer med betalningsanmärkningar men inte alla så ha koll på vilka som gör och vilka som inte beviljar om du har någon betalningsanmärkning. Detta är möjligt eftersom SMS-lån ges ut med lägre säkerhet än vad vanliga privatlån gör. Men SMS-lån som är större upp mot 30 000 kronor burkar var svårare att få beviljade eftersom större belopp generellt behöver större säkerhet än ett liten SMS-lån på runt 5 000 kronor behöver. Därför kan det vara lite bökigt för dig som har betalningsanmärkning att få ett stort SMS-lån beviljat därför får man ta fler mindre istället för att få upp till en större summa.

Enkelt och snabbt är kännetecken för att vanligt SMS-lån. Det ska vara enkelt att ta och betala tillbaka SMS-lån för att öka transparensen för dig när du ansöker om ett SMS-lån. Många SMS-långivare betalar ut samma dag som ansökan skickas. Men det finns faktiskt ännu snabbare alternativ SMS-långivare som finns på internet betalar ut redan efter några minuter efter du har fått lånet beviljat från dom. Vilket är väldigt bra om man är i en akut situation.

Möjligheten att ta lån utan UC finns inom SMS-lån. Det är vanligt att man slipper ta en UC när man söker ett SMS-lån. Det går till så att istället för att ta en UC så tar du uppgifter från Bisnode AB eller Creditsafe AB. Så SMS-långivarna hämtar uppgifter därifrån istället från upplysningscentralen detta gör att du slipper ta en UC så du behåller din kreditvärdighet vilket är väldigt bra. Eftersom för många UC gör att du kan få svårare att få bolån och privatlån beviljade i framtiden. Många SMS-långivare erbjuder räntefritt om man betalar tillbaka inom en viss tidsperiod. Detta är väldigt bra för dig som ska ta ett SMS-lån men ska betala tillbaka inom någon vecka. Om du har möjlighet att betala tillbaka innan räntefria perioden är slut är det väldigt bra eftersom då tillkommer nästan inga räntekostnader, möjligtvis någon uppstartsavgift så brukar vara relativt låg på runt 200-300 kronor och du lånar runt 5000 kronor.

När du tar ett SMS-lån så är det ett annuitetslån vilket innebär att alla månadsbetalningar är lika stora. Det blir då enklare att veta hur mycket man ska skicka in tillsms lån banken jämfört om det är rak amortering där beloppet är olika varje månad. När du har tagit ett SMS-lån har du även 14 dagars ångerrätt vilket kan vara bra ifall du skulle vara missnöjd men en långivare då kan du enkelt låna utav någon annan istället. Du har alltid möjlighet att extraamortera på SMS-lånet ifall du har pengar över en månad, då kan det vara klokt att lägga in lite extra för att bli av med lånet så snabbt som möjligt. Man har även möjlighet att lösa lånet i förtid, det ska inte heller tillkomma någon lösenavgift på lånet isåfall bör ni kontakta oss.

Snabb helgutbetalning med SMS-lån

Den största fördelen med SMS-lån är att man enkelt och smidigt att få pengarna utbetalda till dig inom bara några minuter efter du har fått SMS-lånet beviljat från banken. Det kan naturligtvis uppstå fördröjning fall banken behöver kompletterande information om dig eller din inkomst. Ett smslån som betalas ut direkt går att läsa mer om här på vår hemsida. Det kan även dröja lite om man har en betalningsanmärkning eftersom då vill långivare göra en manuell prövning istället för en automatisk som det är i vanliga fall. Därför kan det dröja lite extra om man har en eller flera betalningsanmärkningar att få SMS-lånet utbetalt till dig. Om du vill ta ett SMS-lån med utbetalning på helgerna spelar det roll vilken bank du har, bäst är det om du har Nordea eller Handelsbanken eftersom dom flesta långivarna är kund hos Nordea eller Handelsbanken och kan därmed betala ut till dig också även fast det är helg. Andra banker som det brukar funka att få SMS-lån utbetalda på helger är SEB, Swedbank och danske bank med dom brukar vara bara sämre än vad Nordea och Handelsbanken.

Vi erbjuder även dig som vill ha tillgång till pengar på helgen ska bli utbetalda. Vissa utav våra långivare erbjuder helgutbetalning. Detta kan vara väldigt bra om du är i akut behov av att få tag i pengar under helgen. Detta är väldigt vanlig att man behöver just pengar på helgen därför har vi lagt in långivare som just erbjuder utbetalning på helger. Men det brukar variera vilken bank du själv har. Nordea, Handelsbank, Swedbank och SEB har du någon utav dessa banker brukar det funka väldigt bra med helgutbetalning. Det ska finnas på kontot inom 15 minuter precis som på vardagarna oavsett tid på dygnet. Men läs efter vilken långivare som har möjlighet att erbjuda utbetalning på helger för det varierar.

När ska man ta SMS-lån?

Generellt ska du använda dig utav SMS-lån ifall du behöver pengar snabbt och du har möjlighet att betala av lite längre fram i framtiden. Här är några exempel på vissa situationer som dyker som kan dyka upp i livet där ett SMS-lån kan underlätta för dig. Om du är utomlands och har blivit bestulen på alla sina kontanter och man inte har pengar kvar på kortet eftersom du har tagit ut allt i kontanter - då kan det vara smart att ansöka om ett SMS-lån så man har råd till mat och boende. Det är då viktigt att pengarna betalas ut snabbt och inte som ett privatlån där du behöver vänta en vecka får att få pengarna utbetalda så man har möjlighet att betala för mat och boendet.

Snabbt SMSlån

Din mobil har gått sönder och du behöver en ny för att ha möjlighet att hålla kontakten med dina vänner och bekanta men även för att du ska kunna sköta ditt jobb då behövs det en mobil som funkar. Då kan det vara bra att använda sig utav ett SMS-lån för att kunna ha möjlighet att införskaffa sig en ny. Eftersom dagens mobiler kostar såpass mycket att det är få som har råd en betalat hela beloppet på en och samma gång då kan det vara enklare och behagligare att dela upp betalningen på flera gånger istället. Men oväntad räkning kommer på 10 000 kronor. Du hade helt glömt bort att den skulle komma och du har endast kvar 5 000 kronor på kortet. Du måste betala räkningen inom två dagar och det över två veckor kvar tills lönen kommer in. Då har du läge att använda dig utav ett SMS-lån för att sedan betala tillbaka SMS-lånet när du har fått in lönen om två veckor på så sätt slipper du att komma efter med räkningarna och du behöver inte heller ta någon UC så du behåller din kreditvärdighet också eftersom det finns så.

Dessa tre exempel kan hända alla. Visst vissa har en stor buffert som man har sparat upp till för att täcka dessa oförutsedda kostnader. Men alla har inte den möjligheten att spara undan så pass mycket pengar. Då kan det vara bättre att ansöka om ett SMS-lån för att skydda sig mot dessa oförutsedda kostnader som dyker upp då och då.

Så går det till när man ansöker om SMS-lån

Du får sedan ett bekräftelsemail där det står att det har gått igenom. Om någon skulle krångla eller om det dröjer med att ditt lån blir utbetalt så finns det bra service att få hjälp av. Det är bara att ringa dom eller chatta dom brukar vara snabba att svara dig ifall du behöver någon hjälp utav dom.

Långivare Kostnad, villkor & ränta Ansök om lån
Ferratum - BETALAS DIREKT! Ränta 3,3%. Utan UC - OK med betalningsanmarkning.
Ansök!
Mobillån - POPULÄRT! Ränta 3,25%. Låna 1.000 kr utan UC.
Ansök!
Credway Ränta 2,17%. Gratis startavgift utan UC.
Ansök!
SMSPengar Ränta 3,27%. Låna 1.000 kr med direktutbetalning.
Ansök!

Fördelar

Många SMS-långivare beviljar lån till personer med en eller flera betalningsanmärkningar. Detta är väldigt bra för dom eftersom det kan vara väldigt svårt att få lån beviljat någon annanstans om man har betalningsanmärkning.

Låga krav på din inkomst. Är det så att du jobbar deltid eller är timanställd eller inte alls jobbar då finns det möjlighet för dig att få ett lån beviljat trots att du har en låg taxerad inkomst. Hos många privatlån är ofta ett minimikrav på 10 000 kronor per månad vilket kan vara högt för någon som endast jobbar lite eller inget alls.

Snabbt och enkelt utbetalt. Sitter du i en akut situation och är verkligen i behov av att snabbt få tillgång till lite pengar då är SMS-lån väldigt passande för dig. Från att du skriver in hur stort lån du vill ha tills du har fått pengarna in på kortet går på endast 15 minuter och ibland även snabbare hos vissa långivare med bankid.

Hög transparens när det gäller att välja belopp och återbetalningstid. Det finns mycket att välja mellan och det är lätt att hitta en smslångivare som passar dig. Sen gör du upp en återbetalningsplan utefter hur du själv vill ha.

Du slipper åka till ett bankkontor. Med SMS-lån går du enkelt vidare via din mobil eller dator sen signerar med bank id eller skickar ett sms till ett nummer så har du pengarna snabbt på kontot inom några minuter.

Många långivare erbjuder ett visst antal räntefria dagar. Detta är bra för dig som planerar att betala tillbaka lånet inom dessa räntefria dagar detta är över då slipper du att betala onödiga räntekostnader.

Långivaren lägger sig inte i användningsområdet. När du ansöker om ett SMS-lån behöver du inte heller berätta vad du ska göra med pengarna, eller om det finns något syfte med lånet. På så sätt har du mer möjligheter att använda pengarna till vad du själv vill.

Du slipper UC. Många utav våra SMS-långivare erbjuder lån utan att det tas en UC detta är väldigt bra för dig som inte vill försämra din kreditvärdighet. Med SMS-lån utan UC har du bättre möjlighet att få ett bolån eller privatlån beviljat till dig om du skulle behöva ett sådan i framtiden.

Nackdelar

Risk för högre kostnader. SMS-lån blir väldigt dyra ifall du använder dom under en längre period som i flera år. Då blir räntekostnaden väldigt hög, mycket högre än vad du skulle få för räntekostnad om du tog ett privatlån istället. Många SMS-lån räknar räntan per månad vilket kan vara lite missvisande eftersom man tror att den är lägre än vad den egentligen. Sedan kan den effektiva räntan vara mycket högre än vad det nominella ränta är, det är väldigt viktigt att ha koll på den effektiva ränta för den räknar med alla dolda avgifter som ett SMS-lån för man vill ju inte betala för mycket i räntekostnader.

Nästan för enkelt att få lån. Detta gör att man tar för många lån så man inte klarar av att betala av dom, går det detta till överstyr så kan man tyvärr få betalningsanmärkningar eller hamna hos kronofogden.

Dålig möjlighet att låna till större belopp. Med SMS-lån har du endast möjlighet att lån upp till 30 000 kronor och i vissa falla upp till 50 000 kronor men inte mer än så. Skulle du behöva ännu större belopp är det bättre du ansöker om att få ett privatlån där finns det möjlighet att få upp till 600 000 kronor beviljat.

Det finns dålig möjlighet att lösa andra lån till ett SMS-lån. För att generellt har ett SMS-lån högre ränta och så lågt belopp så det är sällan värt att samla sina lån hos en smslångivare.

Dolda avgifter. Att man har koll på alla dolda avgifter, ibland kan det vara svårt att ha koll på alla samtidigt. Det är därför man ska kolla igenom hur hög kostnaden är och vad som kostar innan man väljer vilken långivare man ska ha. Det finns alltid information kring till SMS-lån om du loggar in på långivarens hemsida då kan du enkelt se hur hög kostnaden är eller om du föredrar att ringa in till supporten då kan isåfall dom hjälpa dig att förstå lite bättre kring dina dolda avgifter på ditt SMS-lån.

Lätt att ta vid fel tillfällen Att ta ett SMS-lån för att du är spelberoende och vill spela är ingen bra ide. Det finns många som använder sig utav snabba krediter som ett SMS-lån för att finansiera ett spelande. Viljan att tjäna snabba pengar på att vinna hos någon spelsajt är väldigt vanligt i dagsläget många gillar kicken man får när man vinner och då vill man bara finner mer. Men ibland förlorar man och då blir suget ännu starkare att vinna tillbaka och tillslut så är pengarna slut och ansöker man om snabba krediter som ett enkelt SMS-lån då får man pengarna på kontot bara några minuter efter man har ansökt och man slipper även att ta en uc när man tar ett SMS-lån. Nu med nya pengar ger man sig in i spelet igen för att vinna tillbaka. Detta bettende är tyvärr vanligt men är inte speciellt bra eftersom det försätter många i skuld som kan vara jobbiga att komma ur. Därför tycker vi att man ska ta SMS-lån med sunt förnuft och tänka igenom sitt beslut innan man ansöker om SMS-lån.

Sms lån

SMS-lån är ett lån utan säkerhet

Ett SMS-lån är precis som ett privatlån eller en kredit. Det behövs ingen säkerhet till lånet detta betyder att man får en högre ränta än vad ett bolån kan erbjuda men det gå också mycket snabbare och enklare med lån som inte har någon säkerhet. Ifall du äger en bil och du har bilen som säkerhet och du sedan inte kan betala av på lånet kommer banken att beslagta din bil som pant! Att detta skall ske slipper man med lån utan säkerhet som SMS-lån.

Om du inte klarar av att betala

Om det skulle bli så att du inte har pengar för att betala din månadskostnad för ditt SMS-lån kommer detta ske. Först får du två vanlig påminnelse som har en avgift på 60 kronor betalar du inte dom så kommer du få en påminnelse får inkasso på 180 kronor den ska betalas inom 8 dagar. Betalar du inte den går ärendet vidare till kronofogden och det är då du får en betalningsanmärkning. Betalar du inte efter det så kommer du få skuldsaldo hos kronofogden vilket gör du inte har någon möjlighet att ta nya lån.

Då ska du undvika SMS-lån

Det finns många tillfällen då det kan vara smart att använda sig utav ett SMS-lån men det finns även vissa situationer då det är dumt att ansöka om ett SMS-lån. Vi kommer nämna några tillfällen då det är onödigt att ta ett SMS-lån.

Långivare Kostnad, villkor & ränta Ansök om lån
Ferratum - BETALAS DIREKT! Ränta 3,3%. Utan UC - OK med betalningsanmarkning.
Ansök!
Mobillån - POPULÄRT! Ränta 3,25%. Låna 1.000 kr utan UC.
Ansök!
Credway Ränta 2,17%. Gratis startavgift utan UC.
Ansök!
SMSPengar Ränta 3,27%. Låna 1.000 kr med direktutbetalning.
Ansök!
Myter om SMS-lån

Det finns väldigt många myter kring SMS-lån det är nog eftersom så många olika åsikter kring SMS-lån, vi ska spräcka hål på några vanliga myter man brukar höra om SMS-lån.