Sms lån med direkt utbetalning

Söker du ett sms lån med direkt utbetalning även under kvällar och helger? Då har du kommit rätt. Vi har sammanställt alla sms lån som går att ta på ett enkelt och snabbt sätt där du får utbetalningen direkt - även under kvällar och helger i flera fall. Vissa av lånen som du kan ta där utbetalningen kommer direkt kan du ta utan UC och i vissa fall även trots att du har betalningsanmärkningar sedan tidigare, och vid andra lån har du inte denna möjligheten. Som låntagare kan du alltså anpassa kraven dom du har på lånet efter dina förutsättningar - vilket även kan påverka räntan på lånet som erbjuds i listan nedanför.

Ferratum Ränta från 39,6%. Låna mellan 1.000 - 35.000. ✔ Utan UC.
Ansök!
Monetti Ränta från 56,7,6%. Låna mellan 1.000 - 20.000. ✔ Utan UC.
Ansök!
Meddelandelån Ränta från 50,02%. Låna mellan 1.000 - 30.000. ✔ Utan UC.
Ansök!
Mobillån Ränta från 47%. Låna mellan 1.000 - 40.000. ✔ Utan UC.
Ansök!
Frogtail Ränta från 22,9%. Låna mellan 5.000 - 40.000. ✔ Utan UC.
Ansök!
Credway Ränta från 29,33%. Låna mellan 1.000 - 30.000. ✔ Utan UC.
Ansök!

Banker som stödjer utbetalning direkt

Det finns flera svenska banker som erbjuder dig att ta ett lån eller ett snabblån (i folkmun snarare känt som sms lån) med utbetalning direkt under samma dag. I listan av banker som tillåter detta ser vi bland andra Swedbank, Nordea, Handelsbanken och SEB. Utvecklingen av aktörer som tillåter snabba utbetalningar ökar för varje år som går då alternativen till dom traditionella bankerna ökar i en allt högre takt. Under som senaste åren har vi sett olika typer av valutor och handelsplattformar som erbjuder snabba och direkta utbetalningar - vilket i sin tur leder till att dom större bankerna behöver anpassa sig och även dom erbjuda utbetalningar som kommer direkt vid förfrågan om lån - eller åtminstone tätt inpå.

  1. ✔ Ferratum - Ansök här!
  2. ✔ Monetti - Ansök här!
  3. ✔ Frogtail - Ansök här!
Det finns flera långivare som erbjuder sms lån med direkta utbetalningar där pengarna betalas ut till ditt bankkonto redan inom en timme efter att du beviljats lånet. Se listan ovanför för att hitta den långivare som du är intresserad av att låna pengar hos.

Alternativ till lån med direkta utbetalningar

sms lån direkt utbetalning

Någonting som alltid är viktigt att ta i beaktning när man söker olika typer av lån eller ekonomiska tillskott är att ha klart för sig exakt vad dom lånade pengarna ska gå till. Är man i en situation där man behöver få lån snabbt - och således med direkt utbetalning oavsett tid på dygnet eller dag i veckan - så är detta sannolikt ännu viktigare. Om du söker lån med utbetalning på natten så finns det också, men att hitta ett sms lån på nätet med snabba utbetalningar för att täcka en utgift som i grund och botten inte är nödvändig eller central för att få vardagen att gå ihop är någonting som går att ifrågasätta. Under dom senaste åren, inte minst nu under 2020, har det blivit allt vanligare att banker och långivare inte visar intresse i varför du är i behov av att ta ett sms lån. Det viktiga för långivaren är istället att du som låntagare har förmåga att återbetala lånet i tid till den angivna räntan.

Risker med direkta utbetalningar av lån

Direkt utbetalning

Precis som med alla typer av lån så finns det varningsflaggor som man som närstående till en person som är i behov av snabba pengar lätt kan se - men även som man själv kan notera om sina egna ekonomiska vanor. Om syftet med lånet är att finansiera en utgift som uppstår spontant och av ett behov snarare än att syftet är att finansiera någonting som är direkt nödvändigt så kan lånets egentliga nödvändighet ifrågasättas. Att ta ett sms lån för att exempelvis betala en resa utomlands eller någon annan typ av aktivitet som går att klassa som en nöjesutgift är oftas inte en speciellt bra idé - även om det i slutändan handlar om förmågan att återbetala lånet. Om du har en god privatekonomi och har förmåga att snabbt återbetala lånet så kan du låna pengar med direkt utbetalningar tryggt.

Fördelar med sms lån som betalas ut direkt

Det finns många fördelar med att lån i alla dess former betalas ut direkt. Anledningen till att sms lån kallas för just “smslån” är att det omfattar lån som är av mindre karaktär och att det lånade beloppet betalas ut ganska omgående. När det kommer till sms lån med direkt utbetalning så är den tydligaste fördelen att pengarna kommer så pass snabbt. Med dom långivarna som vi har genomfört recensioner av (just nu 86 långivare) så ser vi dessa som dom vanligaste gemensamma nämnare om du vill ta ett sms lån med direkta utbetalningar:

  1. Sms lån som betalas ut direkt inom en timma
  2. Du kan låna mellan 500 kronor - 30.000 kronor
  3. Du kan i vissa fall godkännas trots betalningsanmärkningar
  4. Du kan i vissa fall låna utan att en UC tas i ditt namn
  5. Du erbjuds ganska korta återbetalningstider

Frågor och svar kring lån med direkta utbetalningar

Finns det lån som betalas ut direkt?

Det finns gott om sms lån som betalar ut pengarna direkt. Många av långivarna betalar ut pengarna redan inom en timme - oavsett vilken tid på dygnet du ansöker om lånet. Det centrala är att långivaren har all information som behövs om din ekonomiska situation och allt underlag kring vilken volym på lånet du önskar - det vill säga hur mycket pengar du är intresserad av att låna.

Påverkas räntan på ett sms lån av direkta utbetalningar?

lån direkt

Räntan på lånet påverkas inte bara för att lånet har direkta utbetalningar. Vilken ränta som sätts på lånet baseras snarare på hur mycket pengar du vill låna, hur lång eller kort återbetalningstiden är och hur förmågan att återbetala lånet ser ut. Tumregeln för ränta samt effektiv ränta på lån är att ju mer pengar du är intresserad av att låna - ju lägre ränta kan du erbjudas. För sms lån som är en form av lån som omfattas av lägre belopp är ganska ofta en låneform som har en högre ränta då beloppen är mindre.

Vilka banker stödjer direkta utbetalningar?

Fyra av dom vanligaste bankerna som stödjer snabba och direkta utbetalningar i låneformen sms lån är bland andra Swedbank, Handelsbanken, Nordea och SEB. Det finns flera banker än dessa som erbjuder snabbare former av utbetalningar - men dessa fyra är dom större bankerna som har stöd för direkta utbetalningar.

Går det att få lån även på helger?

Ja - det går att få tag i ett sms lån som har utbetalningar även under helger. Vi på Ta-Lån.com har sammanställt att långivare som erbjuder SMS-lån med utbetalning på helger i en artikel som du kan ta del av om du är intresserad av att se vilka långivare som kan passa för det ändamålet.