Recensioner av långivare

Osäker på vilken långivare du ska välja? Vem ger bäst ränta? Vem har bäst omdöme? Vilken långivare erbjuder längst återbetalningstid? Vilken långivare kräver UC och vilka göra det inte? Frågorna är många. Därför har vi på Ta-Lån.com recenserat många banker för att säkerställa att du som låntagare hittar ett riktigt bra lån med en förmånlig ränta till sunda villkor. I våra recensioner sätter vi alltid ett individuellt betyg på banken, långivaren eller låneförmedlaren som vi recenserar. Slutligen ger vi vårt omdöme som utgår från alla recensioner vi tidigare gjort i relation till det erbjudande banken har dig som låntagare. Det är vår ambition att du som låntagare ska läsa våra recensioner av långivare och ta ett lån med ett leende på läpparna.

Snabbnavigera över recensioner och omdömen:

Direkto omdöme

Omdöme och recension av Direkto

Direkto är en låneförmedlare som erbjuder lån mellan 10.000 - 500.000 kronor helt utan säkerhet. I vårt omdöme kan du läsa om deras ränta, UC-krav och deras olika lånetyper.

Zmarta recension

Omdöme och recension av Zmarta

Zmarta är en svensk låneförmedlare som hjälper dig som lånesökare att hitta ett lån till låg ränta genom att jämföra över 30 bankers räntor. Läs vårt omdöme av Zmarta innan du lånar!

Ferratum Bank omdöme

Omdöme och recension av Ferratum Bank

Ferratum Bank är en av Sveriges hetaste banker som erbjuder snabblån som betalas ut på helger och som inte kräver UC. Låna från 1000 kronor till 35.000 kronor snabbt!

Lendo recension

Omdöme och recension av Lendo

Lendo är en låneförmedlare som samarbetar med 30 stycken banker. Du kan ansöka om lån via Lendo, men även jämföra ränta för att se om man kan få en lägre ränta än vad man har idag.

Smspengar recension

Omdöme och recension av Smspengar

Smspengar är en relativt nystartat bank som erbjuder privatpersoner att ansöka om kontokredit. Smspengar är största aktören inom kontokrediter i Sverige idag.

Nystart Finans recension

Omdöme och recension av NyStart Finans

NyStart Finans är ett finansbolag som erbjuder privatpersoner samlingslån utan säkerhet. När du söker lån via NyStart Finans så lägger dom stor vikt på din betalningsförmåga för att säkerställa att du har god möjlighet att betala av lånet.

Bynk recension

Omdöme och recension av Bynk

Bynk är en bank som erbjuder dig att låna pengar upp till 300.000 kronor genom deras hemsida eller direkt i deras mobilapplikation vilket utmärker Bynk på den svenska lånemarknaden.

Advisa recension

Omdöme och recension av Advisa

Advisa är en låneförmedlare som du kan samla dina lån hos upp till 600 000 kronor kan du låna hos Advisa. När du gör en ansöka hos Advisa får du svar från 32 olika banker.

Mobillån recension

Omdöme och recension av Mobillån

Du kan helt fritt välja mellan att låna 1 000 - 25 000 kronor när du ansöker om Mobillåns kontokredit.

Freedom Finance recension

Omdöme och recension av Freedom Finance

Freedom Finance är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta både mindre och större lån. I vårt omdöme av Freedom Finance räknar vi med den räntan du erbjuds och det faktum att enbart en UC tas på dig.

Myloan recension

Omdöme och recension av MyLoan

MyLoan jämför 25 olika bankers räntor och säkertställer därför att du får den bästa räntan på den svenska lånemarknaden.

Bank Norwegian omdöme

Omdöme och recension av Bank Norwegian

Bank Norwegian är en långivare som erbjuder privatlån utan säkerhet på upp till 600.000 kronor, men också så lite som 5.000 kronor. Läs vårt omdöme innan du lånar!

OPR Privatlån recension

Omdöme och recension av OPR Privatlån

OPR Privatlån erbjuder lån som betalas ut inom ett dygn på mellan 10.000 - 100.000 kronor till en ränta på 29,9%. Läs vår recension för att få en bra helhetsbild innan du lånar!

Axo Finans omdöme

Omdöme och recension av Axo Finans

Axo Finans erbjuder, genom sin låneförmedling, att jämföra över 19 olika bankers räntor om du vill låna mellan 5.000 - 600.000 kronor och få utbetalt inom 2-3 arbetsdagar. Läs vår recension!

Marginalen Bank omdöme

Omdöme och recension av Marginalen Bank

Marginalen Bank erbjuder lån från 3,50% i låneränta och har kraftfulla erbjudanden såsom omstartslån till dig med betalningsanmärkningar sedan tidgare. Ta del av vår recension och lär dig allt om Marginalen Bank.

Expresskredit recension

Omdöme och recension av Expresskredit

Expresskredit erbjuder riktigt snabba SMS-Lån mellan 1.000 - 30.000 kronor som du kan du helt utan UC. Expresskredit är en etablerad långivare, men undvik inte att läsa vårt omdöme för att se till att du får reda på allt innan du lånar!

Credway omdöme

Omdöme och recension av Credway

Credway erbjuder mycket bra lån till en riktigt låg ränta på dryga 2%. Du kan låna utan UC och får utbetalt inom en dryg timma. Vi ger betyger 5 av 5 till Credway vilket är bäst av alla långivare vi jämfört.

Frogtail

Omdöme och recension av Frogtail

Frogtail erbjuder lån mellan 7.000 - 40.000 kronor med snabba utbetalningar. Lånen som erbjuds är utan UC och kraven för att låna av Frogtail är förhållandevis låga. Läs vårt omdöme för att säkerställa att Frogtail är rätt långivare för dig!

Favoritlån omdöme

Omdöme och recension av Favoritlån

Favoritlån erbjuder lån i form av låneförmedlare och ger därför svar från 15 olika banker med endast en UC i ditt namn. Låg ränta från 2.95% till 24%!

Thorn recension

Omdöme och recension av Thorn

Thorn erbjuder kvalitativa lån i olika låneformer för dig som är ute efter att låna upp till 100.000 kronor och söker en stabil lånegivare som levererar lån med snabba utbetalningar.

Mynt omdöme

Omdöme och recension av Mynt

Mynt erbjuder företagslån som tas utan UC och som betalas ut riktigt snabbt. Mynt är en av få företagslångivare som vi recenserat. En väldigt smidigt tjänst för företagen.

Thorn recension

Omdöme och recension av Untie

Untie erbjuder lägre privatlån, det vill säga snabblån, helt utan UC och till en förhållandevis låg och bra ränta. Med en slående kundtjänst och simpel plattform får Untie betyget 4 av 5 hos oss.

Pengino omdöme

Omdöme och recension av Pengino

Pengino erbjuder lån mellan 5.000 - 600.000 kronor och fungerar som en låneförmedlare med ett tätt samarbete med flera andra banker, bland annat banker som vi tidigare recenserat. Ta en titt på recensionen!

Consector Bank recension

Omdöme och recension av Consector Bank

Consector Bank är en låneförmedlare som fokuserar på bland annat bolån. Med en erbjuden ränta på från 2.95% får Consector Bank betyget 4.5 av 5 från oss på Ta-Lån.com. Läs gärna recensionen och läs tidigare kundbetyg!

Euroloan omdöme

Omdöme och recension av Euroloan

Euroloan erbjuder lån, eller så kallade smslån, mellan 2.000 - 50.000 kronor till en ränta på runt 20% i dom allra flesta fallen när du som kreditvärdig låntagare ansöker om lån. Ett bra alternativ!

daypay omdöme

Omdöme och recension av Daypay

Daypay är en kredittjänst där du kan låna mindre belopp - mellan 1.000 kronor och 20.000 kronor. Du kan låna utan UC och du kan även låna om du har betalningsanmärkningar sedan tidigare. Betyg 4 av 5 till Daypay!

Krea Företagslån recension

Omdöme och recension av Krea Företagslån

Krea Företagslån erbjuder förmånliga företagslån genom att jämföra flera andra långivares räntor och samla alla dessa på en och samma plats. Ett mycket bra alternativ till dig som vill låna pengar till företaget.

Aros finans

Omdöme och recension av Aros Finans

Aros Finans hjälper dig att hitta lån om du söker ett lån på mellan 5.000 - 600.000 kronor och vill ha detta till en riktigt lån ränta. Som många andra låneförmedlare har Aros som huvudsaklig uppgift att sondera terrängen efter det billigaste lånet åt dig. Läs gärna vårt betyg!

Avenue Finans recension

Omdöme och recension av Avenue Finans

Avenue Finans jämför över 30 bankers räntor och erbjudanden. Som låneförmedlare erbjuder dom en ränta från 2.95% för dig som vill ta ett större lån. Avenue Finans omdömet finner du genom att klicka på knappen här nedanför.

Arcadia finans

Omdöme och recension av Arcadia Finans

Arcadia Finans är en låneförmedalare som jämför räntor på olika lån hos olika svenska banker. Likt många andra lånejämförare så gör dom ett utomordentligt jobb med att hjälpa dig att hitta den bästa räntan möjligt, så ta gärna en titt på dom genom vårt omdöme!

Sevenday recension

Omdöme och recension av Sevenday

Sevenday är en svensk bank som erbjuder privatlån mellan 10.000 - 500.000 kronor till en ränta på mellan 3.45 - 12.95%. I vårt omdöme finner du både kundbetyg och vår åsikt kring Sevenday.

Lånemäklaren

Omdöme och recension av Lånemäklaren

Lånemäklaren hjälper dig att hitta lån om du söker lån på någonstans mellan 5.000 - 600.000 kronor till en anständig återbetalningstid. I vårt omdöme går vi igenom för- och nackdelar med att låna av Lånemäklaren!

Leta lån recension

Omdöme och recension av Leta Lån

Leta Lån erbjuder lån i form av låneförmedalare med lån från 2.95% för ett lån. Du kan båda samla lån och låna genom Leta Lån. Låna mellan 10.000 - 500.000 kronor - men först och främst: Läs vårt omdöme!

Svea Ekonomi

Omdöme och recension av Svea Ekonomi

Svea Ekonomi är en svensk bank som varit verksamma sedan 1981 och är vid det här laget en mycket välkänd bank och långivare. Du kan låna mellan 10.000 - 400.000 kronor - och genom att ta del av vårt omdöme kan du fatta ett bra lånebeslut!

Kontant Finans recension

Omdöme och recension av Kontant Finans

Kontant Finans är en svensk bank som erbjuder lån, primärt mindre lån, till räntor kring 26% per lån. Låna så lite som 3.000 kronor upp till 20.000 kronor - men se till att först läsa våra omdöme!

Foxyfinans

Omdöme och recension av FoxyFinans

FoxyFinans erbjuder dig som privatperson att låna mellan 5.000 - 600.000 kronor och har som funktion att vara en låneförmedlare av hög rang. FoxyFinans hjälper dig att både ta och samla lån!

Lån och Spar bank recension

Omdöme och recension av Lån och Spar Bank

Lån och Spar Bank erbjuder lån mellan 50.000 - 500.000 kronor, kreditkort och sparkonon med en ränta som börjar på 2.95% för dig som privatperson. Läs vårt omdöme innan du lånar pengar hos Lån och Spar Bank för att säkerställa att du gör en bra deal!

Loanstep

Omdöme och recension av Loanstep

Loanstep erbjuder snabblån till dig som privatperson och låter dig även att ansöka om lån utan UC upp till 50.000 kronor. Loanstep accepterar betalningsanmärkningar på sina snabblån!

Lumify recension

Omdöme och recension av Lumify

Lumify är en bank som erbjuder så kallade snabblån utan UC på mellan 2.000 - 20.000 kronor med direktutbetalning inom ett dygn. Lumify accepterar betalningsanmärkningar vilket gör att vårt betyg och omdöme av Lumify är högt och gott!

Fedelta Företagslån

Omdöme och recension av Fedelta Företagslån

Fedelta Företagslån, föga förvånande, företagslån till dig och ditt företag. Du kan enkelt låna mellan 20.000 - 500.000 kronor till ditt företag utan UC, och trots betalningsanmärkningar sedan tidigare. En riktigt seriös lånepartner för dig och ditt företag!

Zensum recension

Omdöme och recension av Zensum

Zensum är en bank / låneförmedlare som erbjuder lån från 20 000 kronor till 600 000 kronor med en ränta som ligger någonstans kring 2.95 % till 29.06 %. Läs vårt omdöme innan du lånar!

NextFinance

Omdöme och recension av NextFinance

NextFinance NextFinance är en nystartat Svensk låneförmedlare där man kan både låna nya pengar och samla befintliga lån för att få tillgång till en lägre ränta. Hos NextFinance kan man låna från 5 000 kronor upp till 600 000 kronor helt utan någon säkerhet!

Coop Bank

Omdöme och recension av Coop Bank

Coop Bank erbjuder i sitt MedMera-upplägg både kreditkort och lån på mellan 15.000 - 350.000 med rejäla krav för dig som har bra kreditvärdighet. Riktigt bra lån, givet att du uppnår kraven. Kolla in Ta-Lån.com's omdöme av Coop MedMera Bank!

Profilkredit

Omdöme och recension av Profilkredit

Profilkredit erbjuder snabblån på mellan 2.000 - 20.000 kronor med riktigt snabba utbetalningar. Profilkredit erbjuder lån trots betalningsanmarkningar, vilket gör att vi i vårt omdöme ger betyg 3.5 av 5 möjligt.

Brocc

Omdöme och recension av Brocc

Brocc erbjuder lån mellan 10.000 - 350.000 kronor till en ränta på mellan 3.25% - 18.99%, och en återbetalningstid på mellan 6 månader och 12 år. Allt för att lånet som du framöver kan tänkas ta ska passa dig så bra som möjligt. Känn dig trygg - läs vår recension innan du lånar hos Brocc!

Lån för Alla

Omdöme och recension av Lån För Alla

Lån För Alla är en låneförmedlare vars huvudsakliga uppgift är att säkerställa att du får bästa ränta möjligt. Du kan låna mellan 5.000 - 600.000 kronor hos Lån För Alla, och även utan betalningsanmarkningar. Läs vår recension innan du lånar!

Spargo Finans

Omdöme och recension av Spargo Finans

Spargo Finans erbjuder lån mellan 10.000 - 150.000 kronor. Spargo har krav på UC och ett visst överseende med att kunna låna med betalningsanmärkningar och dylikt. Innan du lånar hos Spargo Finans - se till att du har läst en extern recension - likt den som skrivits av oss!

Comboloan

Omdöme och recension av Comboloan

Comboloan erbjuder konkurrenskraftiga lån på mellan 10.000 - 500.000 kronor till en ränta som börjar vid 2.95%. Oavsett om det gäller bolån, billån eller klassiska privatlån så kan du hitta rätt hos Comboloan. Ta del av kundbetyg och våra ord!

Eurolimit UC

Omdöme och recension av Eurolimit

Eurolimit erbjöd förr i tiden lån, så kallade högkostnadskrediter, på upp till 50.000 kronor. Eurolimit är inte aktiv som långivare längre, men ser självklart till att hantera tidigare lån i vanlig ordning. Dom erbjöd lån från 17.00% ränta.


Läs omdömen av långivare

Du vet att du vill låna pengar men är lite osäker på vilken långivare du ska använda dig av för att få bästa räntan möjligt? Du är inte ensam. Vi på Ta-Lån.com har därför tagit oss friheten och tiden att genomföra recensioner, omdömen och betygsättningar av över 50 lånegivare. I listan nedan hittar du fräscha och uppdaterade recensioner av olika banker, låneförmedlare och lånegivare som samtliga är gjort under 2020. På så sätt kan du vara säker på att dom recensioner du läser genom oss är uppdaterade med dom senaste villkoren och den senaste informationen från bankerna.