Recensioner av långivare

Ferratum Bank omdöme

Omdöme och recension av Ferratum Bank

Ferratum Bank är en av Sveriges hetaste banker som erbjuder snabblån som betalas ut på helger och som inte kräver UC. Låna från 1000 kronor till 35.000 kronor snabbt!

Lendo recension

Omdöme och recension av Lendo

Lendo är en låneförmedlare som samarbetar med 30 stycken banker. Du kan ansöka om lån via Lendo, men även jämföra ränta för att se om man kan få en lägre ränta än vad man har idag.

Smspengar recension

Omdöme och recension av Smspengar

Smspengar är en relativt nystartat bank som erbjuder privatpersoner att ansöka om kontokredit. Smspengar är största aktören inom kontokrediter i Sverige idag.

Nystart Finans recension

Omdöme och recension av NyStart Finans

NyStart Finans är ett finansbolag som erbjuder privatpersoner samlingslån utan säkerhet. När du söker lån via NyStart Finans så lägger dom stor vikt på din betalningsförmåga för att säkerställa att du har god möjlighet att betala av lånet.

Bynk recension

Omdöme och recension av Bynk

Bynk är en bank som erbjuder dig att låna pengar upp till 300.000 kronor genom deras hemsida eller direkt i deras mobilapplikation vilket utmärker Bynk på den svenska lånemarknaden.

Advisa recension

Omdöme och recension av Advisa

Advisa är en låneförmedlare som du kan samla dina lån hos upp till 600 000 kronor kan du låna hos Advisa. När du gör en ansöka hos Advisa får du svar från 32 olika banker.

Mobillån recension

Omdöme och recension av Mobillån

Du kan helt fritt välja mellan att låna 1 000 - 25 000 kronor när du ansöker om Mobillåns kontokredit.

Freedom Finance recension

Omdöme och recension av Freedom Finance

Freedom Finance är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta både mindre och större lån. I vårt omdöme av Freedom Finance räknar vi med den räntan du erbjuds och det faktum att enbart en UC tas på dig.

Myloan recension

Omdöme och recension av MyLoan

MyLoan jämför 25 olika bankers räntor och säkertställer därför att du får den bästa räntan på den svenska lånemarknaden.

Bank Norwegian omdöme

Omdöme och recension av Bank Norwegian

Bank Norwegian är en långivare som erbjuder privatlån utan säkerhet på upp till 600.000 kronor, men också så lite som 5.000 kronor. Läs vårt omdöme innan du lånar!


Läs omdömen av långivare

Här kan du ta del av alla långivare som vi har jämfört och recenserat för att sedan gett ett betyg och ett omdöme.