Recension och omdöme av Bynk

Bynk är en bank som erbjuder dig att låna pengar upp till 300.000 kronor genom deras hemsida eller direkt i deras mobilapplikation vilket utmärker Bynk på den svenska lånemarknaden. Bynks ambition är att göra allt kring att ta lån till en enkel, smärtfri och billig process för att visa på hur enkelt det egentligen kan vara att låna pengar och/eller samla lån - som en bank borde vara - som dom själva kommunicerar det. Bynk är en uppstickare i lånebranschen men har på den senaste tiden fått väldigt goda recensioner och ett bra omdöme i lånebranschen genom att dom erbjuder dig att låna pengar väldigt enkelt och kommunicerar på ett sätt som attraherar många nya låntagare. Bynk ägs av Schibstedt som i grund och botten är en stor nordisk mediekoncern, men som även sysslar med att låna ut pengar.

Bynk Ränta 3,95% - 19,95%. Låna mellan 10.000 - 300.000 kr under 3 - 12 år.
Ansök

Enligt vårt omdöme är Bynk en bra och anpassningsbar bank som erbjuder lån till en överkomlig ränta. Det vi anmärker på i vår recension är att Bynk kräver att få ta en UC på dig vilket gör att du inte kan ta lån utan UC, men lyckligtvis finns det andra långivare på marknaden som är beredda att göra det. Bynk har därtill en mycket god service och en lättanvänd tjänst. Vid ett stickprov som vi på Ta-Lån.com gjorde så fick vi svar från Bynks kundsupport efter bara 3 minuter. Funktionsmässigt så har Bynk det mesta du kan tänkas behöva. Bynk har en lättanvänd mobilapplikation som gör att du kan ha koll på din lån vart du än är, men också göra justeringar i ditt lån så som att betala in extra eller utöka ditt lån. Bynk erbjuder upp till 4 betalningsfria månader per år, vilket kan komma till god användning i utgiftstunga tider, exempelvis kring julhandeln.

Låna mellan 10.000 - 300.000 kronor hos Bynk

Lånebeloppen som Bynk erbjuder ligger på mellan 10.000 - 300.000 kronor vilket innebär att deras lån klassar in på att vara både snabblån, även kallat smslån, men också traditionella privatlån. Bynk lägger ingen värdering i vad du ska använda dina lånade pengar till - Bynk recensionutan bryr sig likt många andra banker primärt om att du kan betala tillbaka ditt lånade belopp inklusive räntan för lånet. Den absolut största fördelen med att låna pengar av Bynk som vi kommer fram till i vår recension och i vårt omdöme är att Bynk är en bank som erbjuder riktigt snabba utbetalningar när du fått ett beviljat lån tillsammans med Bynks flexibilitet i dom fall där du vill betala av ditt lån lite snabbare än planerat eller har frågor rörande ditt lån hos Bynk. Det är faktiskt grundarna av Lendo som startade Bynk - och därav är deras erfarenhet kring hur en långivare ska fungera riktigt lång. Därav vårt goda betyg. Om du vill låna pengar till att exempelvis investera i en ny bil, båt eller hus så är Bynk en perfekt bank för dig, givet att deras belopp på 10.000 - 300.000 kronor täcker dom utgifter som du kan tänkas inom den närmsta tiden. Om du vill låna mindre pengar som exempelvis ett lån på 5000 kronor så finns det ett par långivare som kan ordna det.

Bynk erbjuder:

Krav för att låna av Bynk

Vanliga frågor om Bynk

Hur snabbt betalar Bynk ut pengarna? Om du fyllt i alla uppgifter fullständigt på ditt konto hos Bynk så ska dom betala ut ditt lån inom 1-2 arbetsdagar. Det innebär rent konkret att Bynk inte erbjuder lån som betalas ut under helger, men det finns däremot andra långivare på den svenska lånemarknaden som gör det.

Vilken ränta erbjuder Bynk? Bynk erbjuder en låneränta på mellan 3.95% - 19.95% beroende på ditt “Bynkbetyg” som helt enkelt baseras på din återbetalningsförmåga genom en kreditupplysning. Ju högre lån du tar - ju bättre ränta blir du erbjuden, och detsamma gäller för den återbetalningstid som Bynk erbjuder dig. Tack vare att du har 4 betalningsfria månader varje år kan du välja att ha en kortare betalningstid när du skriver på lånet - tänk på det!

Tar Bynk UC? Ja, Bynk tar UC. Det finns dock flera andra långivare som låter dig ta lån utan UC och även flera långivare som erbjuder lån utan jobb eller direkt inkomst.

Krävs Mobilt BankID för att låna av Bynk? Ja - Bynk använder sig av Mobilt BankID för att ta lån. Detta för att säkerställa att inga ID-kapningar sker och för att du ska känna dig trygg i att allt kring ditt lån finns avtalat.

Vi ger Bynk betyget 4 av 5

Bynk är i all korthet en bra bank att söka lån hos. Dom har förhållandevis låga krav inkomstmässigt, men något högre krav gällande andra aspekter som gör att du inte kan låna pengar av dom om du inte vill ta UC eller om du vill ta lån utan inkomst. Det som utmärker Bynk från många andra långivare är att dom erbjuder dig att se över dina lån på marknadens enklaste sätt - i form av en mobilapplikation. Riktigt enklare än så kan det inte bli anser vi. Om du är ute efter att låna pengar enkelt så är Bynk helt rätt bank för dig. Bynk förenklar hela låneprocessen och hjälper, genom sin attraktiva kundsupport, dig genom hela låneprocessen. På så sätt kan du känna dig trygg i att låna pengar genom Bynk.