Låna pengar med betalningsanmärkningar

Anmärkning.se Ränta 2,95 % - 29,95%. Låna mellan 10.000 - 200.000 kr under 1 - 15 år. Ansök/Läs mer
Zmarta Ränta 3,60% - 19,74%. Låna mellan 5.000 - 600.000 kr under 1 - 15 år. Ansök/Läs mer
Lendo Ränta 2,95% - 25,74%. Låna mellan 5.000 - 500.000 kr under 1 - 15 år. Ansök/Läs mer

låna med betalningsanmarkning

Har du en eller flera betalningsanmärkningar knutna till dig men ändå i behov av att låna pengar snabbt? Då finns det faktiskt flertalet långivare som är beredda att låna dig pengar och som kan se dig och din situation ur ett objektivt synsätt trots att du har betalningsanmärkning sedan tidigare. Det är fullt möjligt att ta lån med betalningsanmärkningar, dock är förutsättningarna något sämre i jämförelse med att låna pengar genom ett privatlån eller snabblån utan några anmärkningar. Om du mycket nyligen, allt som oftast dom senaste 6 månaderna, fått din betalningsanmärkning så är det mycket svårt att få din låneansökan beviljad, men om det gått längre tid än så är det fullt möjligt att du får ditt lån beviljat, inte minst om du vill låna lite mindre pengar.

Innan du ska låna pengar med betalningsanmärkningar så behöver du först ta reda på hur länge du haft anmärkningar. Givet att dina anmärkningar funnits registrerade mer än 6 månader så kommer det inte vara några större problem att låna pengar. Därefter behöver du se över vilket belopp du önskar låna, samt hur mycket du kan tänka dig att betala varje månad inklusive ränta. Dom allra vanligaste lånen som förmedlas till dig som behöver låna med betalningsanmärkningar är först och främst Anmärkning som erbjuder lån mellan 10.000 - 200.000 SEK inom en återbetalningstid på 1 - 15 år och till en ränta som ligger på mellan 2,95 % - 29,95 %. Lån genom Anmärkning är perfekt för dig som behöver låna 10.000 kronor trots betalningsanmarkningar. Därtill är långivaren Advisa en av dom som förmedlar dom mest förmånliga lånen för dig som har anmärkningar, med ett erbjudande om att låna mellan 5.000 - 600.000 SEK med en återbetalningstid på mellan 1 - 15 år och en ränta som ofta ligger på någonstans mellan 3-6%.

Villkor för att låna med betalningsanmärkning

För att du ska kunna låna pengar med betalningsanmärkningar så finns det ett par parametrar som du behöver uppnå för att bankerna ska känna ett förtroende för dig och din förmåga att återbetala lån i tid. Alla långivare ställer olika krav på dig som är i behov att låna pengar, och dom kraven blir mycket sällan lägre när du har anmärkningar knutna till dig. Kraven för att låna pengar med betalningsanmärkningar är i stort samma krav som gäller för dig som inte har några anmärkningar. Det handlar bland annat om en årsinkomst på minst 120.000 kr (10.000 kr/månad) och att du behöver vara över 18 år gammal samt att du har en anställning i någon form. Du behöver vara folkbokförd i Sverige eller har ett svenskt medborgarskap.

Hur mycket kan man låna med anmärkningar?

Betalningsanmärkningar

Hur mycket pengar du kan låna med betalningsanmärkningar varierar kraftigt mellan dom 25 banker som vi jämfört. Du kan låna allt från mellan 1.000 kronor i form av ett snabblån, men också upp till 600.000 kronor i form av ett privatlån trots att du har betalningsanmärkningar, även om det senare alternativet är betydligt mer ovanligt. En god idé kan vara att göra en inledande och förutsättningslös ansökan hos en av bankerna som jämför lån åt dig, för att sedan ta en dialog med den banken du lutar mot att välja för att låta dom höra dina tankar kring varför du hamnat i den situationen att du har betalningsanmärkningar till att börja med. Många av dom bankerna vi samarbetar med är lyhörda och hör gärna om din livssituation för att sedan kunna ge dig ett lån och säkerställa att du kan både låna pengar och betala tillbaka på lånet. Oavsett som du vill låna 5.000 kronor med betalningsanmarkning eller högre belopp så finns det ofta en långivare som är beredd att ge dig chansen att få ett lån beviljat.

Läs gärna mer om hur du kan samla lån med betalningsanmarkningar.

Frågor om betalningsanmärkningar

Tips för att inte få betalningsanmärkningar

- Ta lån med låg ränta. Om du bestämmer dig för att ta ett lån så ska du fokusera på att få ett lån med låg ränta redan från start. Om du har flera lån så kan du dock välja att samla dina lån vilket även det är en god idé. Ju lägre ränta du har på ditt lån, ju billigare blir det varje månad - och ju mindre risk är det att du inte kommer kunna betala tillbaka på ditt lån och således slippa få betalningsanmärkningar.

- Betala dina lån i tid. Lägg upp en strategi för hur din månadsbudget ska se ut och följ den till punkt och pricka. Låt dom mest väsentliga delarna gå först, såsom att först betala hyran och sedan betala lån. Resten får hanteras under månaden i enlighet med din planering. Om du strikt följer din planering så kommer du, givet att den är realistisk, inte få några anmärkningar.

- Se över alternativ till lån. Det finns ett par alternativ till att ta lån. Bland annat skulle du kunna skaffa dig ett bra kreditkort med låg ränta. Genom ett kreditkort med låg ränta så slipper du binda upp dig till ett specifikt lån, men har alltid ändå mellan 30 - 60 dagar på dig att betala dina utgifter.

- Spara pengar varje månad. Se till att försöka spara så mycket pengar som möjligt varje månad genom att sätta upp ett sparande. Börja smått med mellan 100 - 500 kr per månad, för att sedan försöka skala upp det för varje månad som går. På så sätt bygger du upp en buffert som kan hjälpa dig att betala av dina lån i tid och du riskerar på så sätt inte att får några anmärkningar hos bankerna.

- Investera dina pengar. Överväg att sätta in dina pengar på ett sparkonto som ger dig bra ränta varje månad. På flera av dom sparkonton som erbjuds så kan du få en ränta på upp till 10% under en tvåårsperiod. Sparkonton är ett bra alternativ till att investera pengarna i aktier eller fonder på börsen.

- Sälj av värdefulla saker. Har du saker såsom teknik, prylar eller fordon med mera som ligger hemma som du egentligen klarar dig utan? Överväg att sälja av dessa för att bygga upp en buffert att betala tillbaka dina lån med. Din ekonomiska trygghet måste gå före nöjen och lyx.