Advisa - recension och omdöme

Advisa är en låneförmedlare som du kan samla dina lån hos upp till 600 000 kronor kan du låna hos Advisa. När du gör en ansöka hos Advisa får du svar från 32 olika banker. På så sätt tävlar bankerna om dig som kund och du kan få den lägsta möjliga räntan. Advisa är ingen bank, tvärt om dom står på konsumenternas sida. Advisa hjälper dig med allt krångligt när du ska låna och pressar ner räntekostnaden så långt som möjligt åt dig. Mer till dig och mindre till banken brukar Advisa säga. Advisa funkar bra för både nylån och samla lån / jämföra ränta på befintliga lån. Advisa har även ganska nyligen lanserat jämförelse på billån så det kan vara smart att jämföra ditt gamla billån och se om det finns någon bank som erbjuder dig en lägre ränta.

Advisa Ränta 2,95% - 29,9%. Låna mellan 3.000 - 600.000 kr under 1 - 15 år.
Ansök

Låna mellan 5 000 - 600 000 kronor hos Advisa

Advisa erbjuder dig lån mellan 5 000 - 600 000 kronor vilket gör att Advisa erbjuder privatpersoner störst urval när det gäller hur stort belopp som ska lånas. Advisa erbjuder både snabblån och privatlån dom har banker för alla typer lån Advisa recensionför dig så just du ska kunna hitta en bra bank som just passar din ekonomiska situation. Advisa erbjuer tillsamans med lendo marknadens lägsta räntor när det gäller privatlån och snabblån. Skillnaden är att du har möjlighet att låna liter mer hos Advisa. Vill du betala av lånet snabbare än vad din återbetalningstid har du alltid möjlighet att göra det om du vill, det är bara bra att man extra amorterar det kommer sänka din räntekostnad för ditt lån. Alla lån som Advisa erbjuder är utan säkerhet vilket betyder att det inte finns med någon bil eller bostad i ditt lån. Detta gör att du slipper förlora ditt hem eller din bil ifall du inte skulle klara av att betala av ditt lån.

Du kan även jämföra ditt billån hos Advisa helt kostnadsfritt. Jämförelsen skickas ut till 32 stycken olika banker och då väljer du enkelt vilket erbjudande du vill gå vidare med. Det krävs heller ingen kontantinsats när du ska låna för billån via Advisa. Ibland när man köper en dyrare bil kan det vara svårt att få ihop med tillräckligt med pengar så det räcker för en kontantinsats. Då finns Advisa där för dig och hjälper dig med ditt billån. Billån jämförelse hos Advisa är inget bindande och du kan när som helst säga upp det om du vill. Är det så att du ska låna till en begagnad bil brukar det vara svårt att få en bra ränta men då kan du enkelt göra en jämförelse hos Advisa för att se hur din ränta står sig jämfört med 32 tal andra bankers räntor.

Advisa erbjuder:

Krav för att låna av Advisa

Vanliga frågor om Advisa

Kostar det är jämföra räntan via Advisa? Nej denna tjänst är helt kostnadsfri. Det enda som tas är en UC som bankerna behöver för att se om du har bra kreditvärdighet eller inte.

Vilka banker samarbetar Advisa med? Advisa samarbetar just nu med 32 olika banker dessa banker är det. SEB, Ica Banken, Ikano Bank, Santander consumer bank, Coop bank, Forex bank, Bank norwegian, Marginalen bank, Collector bank, Resurs Bank, Remember, Wasa kredit, Sevenday bank, Nordnet, bluestep Bank, Komplett Bank, Svea Ekonomi, Instabank, Credento, Konsumentkredit, Brocc, Lendify, Byxa, MoneyGo, Balanza, Aasa, Cashbuddy och Moank. Alla dessa banker kommer att svara dig när du gör en ansökan via Advisa.

Kan jag låna hos Advisa om jag har betalningsanmärkning? Ja det går dock är blir det ju svårare att få ett lån beviljat om man har betalningsanmärkning men det är fullt möjligt att få ett lån beviljat trots betalningsanmärkning.

Hur lång tid tar det för Advisa att skicka ut pengarna till mig? Efter ansökan är signerad och klar tar det mellan 3-5 bankdagar att få ut pengarna till kontot. Det kan även få snabbare när det är mindre lån då kan det gå på någon dag om det är ett litet lån.

Är det säkert att använda Advisa? Ja. Advisa behandlar dina uppgifter enligt PuL:s vilket betyder att dom använder sig utav brandväggar, krypterad information samt deras egna interna internetpolicy. Advisa handlar även under banksekretess vilket betyder att dom inte får prata om dina lån till någon annan än dig själv.

Fördelar med Advisa

Advisa erbjuder dig med bra kreditvärdighet riktigt låga räntor. Du får svar från 32 olika banker så det är säker någon eller några banker som passar dig. Du har tillgång till kunnig och utbildad support om du skulle ha någon fråga eller om det skulle dyka upp något problem angående ditt lån. Advisa står på din sida inte banken dom vill att du ska få ett lån med så låg ränta som möjligt så du kan lägga pengar på roligare saker än räntekostnader. Du kan helt fritt välja mellan 1 år till 15 år i återbetalningstid. Du har även möjlighet att låna upp till 600 000 kronor vilket är väldigt mycket i privatlån.

Vi ger Advisa betyget 5 av 5

Advisa är en väldigt bra och komplett låneförmedlare som erbjuder marknadens lägsta räntor. Du får svar från hela 32 olika banker vilket ger dig ett brett sortiment att välja mellan. Advisa erbjuder även kunder med mindre bra kreditvärdighet bra lån samt även privatpersoner med betalningsanmärkningar lån. Detta gör Advisa till en komplett låneförmedlare och är bland dom absolut bästa i Sverige. Samla lån, nya lån och nu även billån det finns ingen låneförmedlare som kan erbjuda privatpersoner dessa möjligheter. Den enda nackdelen är att Advisa inte har något lån som kan sökas utan uc vilket är lite trist. Men förutom det rekommenderar vi Advisa till dig som har god och mindre god kreditvärdighet att ansöka om lån via Advisa.