Omdöme av Brocc

Brocc är en peer to peer plattform där man som privatperson kan låna ut till andra privatpersoner. Men i denna artikel kommer vi skriva villkoren som Brocc erbjuder för dig som vill ta ett lån. Om man lånar lite pengar från Brocc så är det en privatperson som har lånat ut pengar till dig, istället för stora banker och institutioner som lånar ut. Detta gör att man som låntagare kan få lägre ränta då privatpersoner nöjer sig med en lägre ränta än bankerna och institutioner. Hos Brocc kan man låna som lägst 10 000 kronor och som högst 350 000 kronor utan någon säkerhet. Återbetalningstiden väljer dig helt själv mellan spannet 6 månader till 10 år. När du lånar från Brocc är det alltid fast ränta på lånen. Det är ganska ovanligt då nästan alla privatlån har rörliga ränta. Räntan hos Brocc ligger från 3.25% till 18.99%.

Brocc Låna 10.000 - 350.000 kronor.
Ränta från 3.25%.
Ansök

Brocc privatlån erbjuder:

  • Låna från 10.000 kronor till 350.000 kronor
  • Ränta från 3.25% till 18.99%
  • Återbetalningstid från 6 månader till 10 år
  • Inga dolda avgifter
  • Tillgång till låneskydd

Krav för att låna hos Brocc:

  • Minst 20 år gammal
  • Minst taxerad årsinkomst på 150.000 kronor
  • Sökande får inte ha någon betalningsanmärkning
  • Folkbokförd i Sverige

Privatlån och UC hos Brocc

Brocc omdöme

Eftersom Brocc inte tar med säkerhet på deras lån, slipper du sätta in någon som exempelvis en bil eller en bostad. Det är alltså bara privatlån som man kan låna hos Brocc och eftersom deras lägsta belopp är 10 000 kronor och eftersom dom inte har någon direkt utbetalning så räknas deras lån inte heller som något snabblån. När man gör en ansökan hos Brocc så tar dom en UC på dig så det är inte så smart att göra onödigt många ansökningar för ofta, då din kreditvärdighet försämras om du gör för många. När man gör en ansökan hos Brocc får man svar inom 24 timmar om man har fått sitt lån beviljat eller inte, sedan är det upp till dig att antingen accepterar erbjudandet eller avböja det är helt upp till dig.

Låneskydd till dig som lånar hos Brocc

Det är alltid bra att föra förberedd med ett låneskydd och just nu bjuder Brocc dig som ny kund 3 månaders gratis låneskydd som hjälper dig om du skulle bli sjukskriven eller förlora ditt jobb. Efter dessa tre gratismånader kan man välja att ha kvar låneskyddet som kostar en visst procent av det totala månadsbeloppet eller så kan du välja att ta bort låneskyddet helt om du inte känner att du behöver det. Men det kan vara skönt att veta att man har något som säkerhet ifall någon skulle hända.

Brocc Låna 10.000 - 350.000 kronor.
Ränta från 3.25%.
Ansök

Vanliga frågor om Brocc privatlån

Hur lång tid tar det att få ett lån utbetalt från Brocc? Det tar ca 2-3 bankdagar att få pengarna utbetalda från Brocc till ditt bankkonto efter man har signerat lånehandlingarna.

Vad ligger snitträntan på hos Brocc privatlån? 2019 låg den på 6 % vilket är väldigt lågt för att vara privatlån. Men det är ingen garanti, utan det är bara vad tidigare kunder har fått för sitt ränta. Man kan mycket väl få en lägre ränta som man kan få en högre ränta det beror helt på din kreditvärdighet och om du väljer att ta med en medsökande på lånet. Vilket ofta ger bättre chanser till låga räntor.

Är det svårt att få ett lån beviljat hos Brocc? Ja det är ganska svårt eftersom dom har relativt höga krav på sina kunder. Men har du en taxerad årsinkomst på över 150 000 kronor så ska det nog inte vara några problem att få ett lån beviljat hos Brocc.

Brocc Låna 10.000 - 350.000 kronor.
Ränta från 3.25%.
Ansök

Fördelar med Brocc privatlån

Hur skiljer sig Brocc jämfört med sina konkurrenter. Finns det några större fördelar att välja Brocc före någon annan bank, detta ska vi kolla närmare på nu.

Peer to peer bank. Eftersom Brocc är en så kallad peer to peer bank, så kan dom erbjuder deras kunder en mycket lägre ränta än vad andra banker kan göra. Deras snittränta ligger kring 6 % vilket är väldigt lågt. Men det går även att få räntor ända ner till 3.25%.

Inga dolda avgifter. Hos Brocc finns det inga dolda avgifter som kan kosta massa onödiga pengar. Dom har till och med slopat uppläggningsavgiften vilket är väldigt unikt att göra.

3 månaders gratis låneskydd. Som ny kund hos Brocc från man 3 månaders gratis låneskydd som hjälper dig ifall du skulle förlora ditt jobb eller bli sjukskriven. Efter dessa tre månader har man möjlighet att fortsätta med låneskydd till en låg kostnad eller om man väljer att ta bort det helt.

Goda möjligheter för dig som har bra kreditvärdighet. Brocc är en riktigt bra bank för dig som har bra kreditvärdighet. Då man enkelt kan få tillgång till marknadens lägsta räntor här. Lägger man också till en medsökande får man riktigt bra chanser för att privatlån med låg ränta.

Vi ger betyget 4 av 5 till Brocc

Enligt vårt omdöme av Brocc bank tycker vi att dom tillgodoser en väldigt bra tjänst till många privatpersoner som letar efter ett lån med schyssta villkor. Med marknadens lägsta räntor och 3 månaders gratis låneskydd ger vi Brocc 4 av 5 i betyg vilket är väldigt högt. Men det är inte så konstigt då det är en väldigt bra bank. Men för att dom ska kunna få högsta betyg måste dom öka upp beloppet på deras lån som är i dagsläget ganska lågt. 350 000 kronor är inte speciellt mycket, andra banker som Lendo och Bank Norwegian erbjuder privatlån upp till 500 000 kronor och 600 000 kronor utan säkerhet.