Lendo - recension och omdöme

Lendo är en låneförmedlare som samarbetar med 30 stycken banker. Du kan ansöka om lån via Lendo, men även jämföra ränta för att se om man kan få en lägre ränta än vad man har idag. Du kan söka på ett belopp mellan 10 000 kronor upp till 500 000 kronor. Lendo är Sveriges absolut största låneförmedlare och är mycket välkänd bland privatpersoner. När du gör ansökan via Lendo tas endast en UC, vilket gör att du behåller din kreditvärdighet. Ränta hos Lendo ligger mellan 2.95 % upp till 29.95 % och du kan välja mellan 1-15 år återbetalningstid när du ansöker via Lendo. Det tar endast 2 minuter att göra ansökan hos Lendo och du får svar från alla 30 banker inom 24 timmar.

Lendo - 5 av 5 i betyg Ränta 2,95% - 25,74%. Låna mellan 5.000 - 500.000 kr under 1 - 15 år.
Ansök

Låna mellan 10 000 - 500 000 kronor hos Lendo

När du lånar via Lendo kan du välja helt fritt vilket belopp vi vill ansöka om bara det faller in inom deras grundkrav. Lendo recensionLendo ger ut snabblån belopp upp till 30 000 kronor och även privatlån belopp över 30 000 kronor detta gör att Lendo är ett perfekt alternativ för dig som vill få förslag från både Snabblån bankerna och även förslag från privatlån bankerna. Detta gör att du får en väldigt bra mix på förslag när du ansöker via Lendo. Det är inte många låneförmedlare som erbjuder lån upp till 500 000 kronor med det gör faktiskt Lendo. Lendo lägger ingen värdering vad du ska använda pengarna till. Du behöver ej uppge vad dom ska användas till.

Lendo står för uppläggningsavgiften! Det är vanligt att det tillkommer en uppläggningsavgift när omförhandlar om ett nytt lån eller om man ansöker om ett nytt. Denna avgift brukar ligga på runt 300-500 kronor och vanligtvis ska man betala den själv. Men nu har Lendo gjort så att dom betalar den kostnaden själva vilket är väldigt trevligt för dig som privatperson. Du kommer få utbetalt till ditt konto inom 60 dagar.

Ditt lånelöfte är giltigt i 30 dagar hos Lendo! När du ansöker om lån hos Lendo så får du lånelöften från bankerna. Vilket betyder att du har 30 dagar på dig att acceptera något erbjudande från bankerna så vänta inte allt för länge för du blir din ansöka inte giltig längre. Men du har 30 dagar på dig att välja vilket bank du vill gå vidare med.

Lendo är ledande! Huruvida Lendo är bra eller dåligt besvaras snabbt i att dom är ledande. Lendo var bland dom första låneförmedlare i Sverige, och idag är dom den vanligaste och största låneförmedlaren. Lendo visas ofta på TV och i reklam och på så sätt har varumärket Lendo blivit välkänt och stort. Lendos tjänst lockar många och med deras kunniga support har Lendo blivit den ledande låneförmedlaren i Sverige. Det är ett säkert kort och stabilt val att välja Lendo som låneförmedlare när man ska ansöka om lån. Det finns ingen låneförmedlare i Sverige i dagsläget som erbjuder lika många högkvalitativa banker som Lendo gör.

Lendo erbjuder:

 • Lån upp till 500 000 kronor
 • Ränta mellan 2.95% - 29.95%
 • Lendo bjuder på uppläggningsavgiften
 • Helt kostnadsfri tjänst
 • Möjlighet att ändra lånebelopp eller dina uppgifter i din ansökan i 5 dagar
 • Samarbetar med dom främsta bankerna i Sverige som erbjuder privatlån

Krav för att låna av Lendo

 • Vara minst 18 år
 • Folkbokförd i Sverige
 • En årsinkomst på 100 000 kronor
 • En inkomst från arbete eller pension
 • Inte haft en skuld hos kronofogden dom senaste 6 månaderna

Vanliga frågor om Lendo

Hur snabbt gör Lendo utbetalning? Det beror på vilket bank du väljer, vissa banker som lendify betalar ut inom några minuter. Medans Swedbank och SEB tar det några bankdagar för att få lånet utbetalt. I snitt tar det ungefär 2-5 bankdagar att få ut pengarna.

Kan jag med betalningsanmärkning låna hos Lendo? Ja det går att låna upp till 150 000 kronor om man har betalningsanmärkning. Kraven för betalningsanmärkning är att du behöver ha en årsinkomst på 120 000 kronor. Vara minst 18 år. Folkbokförd i Sverige i minst ett år och skuldfri från kronofogden dom senaste 6 månaderna. Så uppfyller du dessa kriterier är det fullt möjligt för dig att låna pengar trots betalningsanmärkningar.

Har man möjlighet att lösa lånet i förtid? Du har alltid möjlighet att lösa ditt lån i förtid om du skulle vilja hos Lendo. Det är bara att kontakta banken att dom skickar ut en slutlig betalning av vad som är kvar på ditt lån så betalar du av allt på en gång.

Vad gör jag ifall något utav Lendos förslag är intressant? Är det så att du vill gå vidare med en bank som Lendo har erbjudit dig så kan du enkelt klicka vidare till den banken via din inloggning hos Lendo hemsida. Där finns mer information kring hur du ska gå tillväga när du väljer ett erbjudande från Lendos banker.

Vilka banker samarbetar med Lendo? Dessa banker samarbetar Lendo med i dagsläget. SEB, Ikano Bank, SwedBank, Resurs Bank, Marginalen Bank, Santander Consumer Bank, Forex bank, Ica Banken, Balanzia, Wasa Kredit, Nordax Bank, Collector Bank, Bigbank, Credento, Villabanken, euroloan, Avida finans, Konsumentkredit, Money Go, Payex, Remember, Sevenday, Svea Ekonomi, Coop medmera Bank, Goodcash.se, Lån och sparbank, assa och lendify alla dessa banker kommer svara när du ansöker om lån hos Lendo vilket är riktigt bra eftersom det är så många. Någon bank kommer säkert bevilja dig en bra ränta.

Lendo kundsupport

Ifall du skulle behöva hjälp med ditt ärende eller om du har någon fråga kan du ringa till Lendos kundtjänst dom är mycket kunniga och hjälper dig gärna ifall du har någon fundering. Deras kundtjäns har dessa öppettider.

Måndag - Torsdag 08:00 - 20:00
Fredagar 09:00 - 15:00
Lördagar 10:00 - 14:00
Söndagar 10:00 - 14:00

Vi ger Lendo betyget 5 av 5

Med motiveringen, Lendo ger dig marknadens absolut lägsta ränta. Dom bjuder på uppläggningsavgiften och du får svar från dom 30 största privata låns bankerna. Söker du en låg ränta är Lendo det bästa alternativet för dig. Du har även möjlighet att få lån beviljat om du har betalningsanmärkningar upp till 150 000. Vi tycker att Lendo passar alla. Både dom som söker ett mindre snabblån och dom som vill ansöka om ett större privatlån.