Pengino - omdöme

Pengino är en Svensk låneförmedlare och är verksamma i både Sverige och Norge. Hon Pengino kan man låna pengar, samla lån och jämföra ränta på befintliga lån. För att enkelt se om man kan hitta ett bättre alternativ med lägre ränta. När man gör en ansökan hos Pengino får man svar från över 25 olika banker och det tas endast en UC så man behåller även sin kreditvärdighet vilket är viktigt. Vi kommer idag ge vårt omdöme om Pengino tjäns och utvärdera vilka fördelar den har och vad den har för brister. När man lånar från Pengino kan man välja allt ifrån 5 000 kronor ända upp till 600 000 kronor helt utan säkerhet. Räntan sätt självklart individuellt men ligger i spannet 2.95% till 29.5% ränta per år. Man väljer även vilken återbetalningstid man vill ha helt själv. Man kan välja mellan 1-15 år, vi rekommenderar som alltid att man väljer en så kort återbetalningstid som möjligt eftersom man får då en lägre räntekostnad så man kan lägga pengar på roligare saker. Pengino har god kontakt med Freedom Finance och så man brukar få svaren från lån ansökningarna därifrån.

Pengino Ränta fr. 2.95%.
Låna 5.000 - 600.000 kronor.
Ansök
Vårt omdöme av Pengino är helt opartiskt och utlovar alltid fullständig självständighet i våra recensioner. Det går inte att, som bank eller långivare, erbjudas ett bättre betyg än det vi själva finner skäligt. Om du är osäker på vilken långivare du ska välja kan du alltid läsa våra recensioner av långivare för att säkerställa att du väljer rätt.

Pengino lån erbjuder

  • Låna mellan 5 000 kronor till 600 000 kronor
  • Ränta mellan 2.95% till 29.5%
  • Svar från 25 olika banker
  • Svar inom 24 timmar
  • Låna även fast man har betalningsanmärkningar

Krav för att låna av Pengino

  • Minst 18 år gammal
  • Folkbokförd i Sverige
  • Fast inkomst på minst 100 000 kronor per år
  • Inga skulder får finnas hos kronofogden

Recension och omdöme av Pengino

Pengino omdöme

När man ska låna eller samla lån utav Pengino har man ett stort spelrum att välja på. Allt från 5 000 kronor ända upp till 600 000 kronor. Det är bra att man kan låna upp till så mycket för när man ska samla lån blir det så pass mycket pengar och ibland ända upp till 600 000 kronor. Det är främst Bank Norwegian som erbjuder dom största lånen men även andra banker som Lendo och Bynk erbjuder stora privatlån helt utan säkerhet. När man gör en ansökan hos Pengino så skickas den vidare till Freedom Finance och sedan får man alltså svar från Freedom Finance. Det är alltså inte Pengino lån som gör själva jämförelsen utan dom skickar bara vidare den. När man gör ansökan hos Pengino så tar dom just bara en UC även fast man får svar från 25 olika banker detta gör att man får större möjlighet att få ett bättre lån med lägre ränta. Än om man bara hade gått till 1 eller 2 banker.

Pengino Ränta fr. 2.95%.
Låna 5.000 - 600.000 kronor.
Ansök

Vanliga frågor om Pengino

Hur lång tid tar det för ett lån att bli utbetalt från Pengino? Hos Pengino tar det mellan 1-2 bankdagar att få ut sina pengar till sitt bankkonto men det kan även gå snabbare allt beror på vilken bank som har erbjudit dig lånet.

Jag har betalningsanmärkningar kan jag låna ändå? Ja, det går absolut. Pengino tror på en andra chans och ger därför privatpersoner som just har betalningsanmärkningar möjligheten att låna ändå eller om man vill samla sina dåliga krediter till ett större privatlån med lägre ränta.

Vilka banker samarbetar Pengino med? När man gör en ansökan hos Pengino får man svar från en mängd olika banker och dessa är. Swedbank, Nordax bank, Bank norwegian, Santander bank, Wasa kredit, Lån och sparbanken, Sevenday, Collector bank, Remember, Coop bank, Brabank, SEB, Insta Bank, Ikano, Komplett, Forex bank, ICA banken, Bluestep, Resurs, Konsumentkredit, Villabanken, Lendify, Marginalen, Credento, OPR privatlån, Moneygo, Avida, Bigbank, Svea ekonomi, Credex, Euroloan, cashbuddy och Credway. Så när man gör en ansökan hos Pengino får man alltså svar från alla dessa banker inom 24 timmar. Sedan när man har fått svar är det bara att gå vidare med det bästa alternativet.

Pengino kontakt

Har man några frågor till Pengino så kan man enkelt kontakta dom både via mail och via telefon. Mail: info@pengino.se och telefon till 0431- 47-47-00. Så har man någon fundering är det bara att kontakta dom.

Pengino Ränta fr. 2.95%.
Låna 5.000 - 600.000 kronor.
Ansök

Fördelar med Pengino

Det finns en hel del fördelar med låneförmedlaren Pengino bland annat att man får svar från så många olika banker även fast det bara tas en UC. Det kan jämföras som ett bra extrapris.

Snabb utbetalning och lägsta möjliga ränta. Eftersom Pengino samarbetar med de bästa privatlånet bankerna kan man vara säker på att man kommer få den bästa möjliga ränta som går för dig. Man hittar inte någon bättre ränta på något annat sätt och eftersom ränta är det allra viktigaste när man lånar är detta en riktigt stor fördel för alla som letar efter låga räntor.

Har men fått någon eller några betalningsanmärkningar är Pengino en bra plattform för dig. Pengino tror på att man ska ge folk en andra chans därför har dom gjort det möjlighet för dig som just har betalningsanmärkningar att låna hos Pengino.

Det finns inte många andra låneförmedlare som erbjuder lån utan säkerhet upp till 600 000 kronor. Detta gör det möjlighet för personer att samla alla sina krediter och smålån till ett större med lägre ränta. Så man kan lägga pengar på roligare saker istället.

Det är inte speciellt höga krav för att låna utav Pengino. Att ha en taxerad inkomst på 100 000 kronor är relativt enkelt att nå upp till och man kan även låna från 18 år ålder.

Vårt omdöme ger Pengino betyget 4 av 5

Söker du efter en låg ränta och goda möjligheter att låna stora pengar är Pengino ett bra alternativ för dig. Med över 25 olika banker ger Pengino dig det bästa. Det som vi gillar allra mest med Pengino är att dom tar med alla, även personer som har det svårt. Dom själva säger att deras tjäns att till för alla och det är den verkligen även fast man har låg lön eller betalningsanmärkningar. Den enda nackdelen med Pengino är att dom har en rörlig och dålig hemsida som gör det svårt att förstå, så den får dom gärna fixa upp för att dom ska få ett högre betyg. Men annars är Pengino bland dom bättre låneförmedlare för dig som vill låna eller samla befintliga lån till en lägre ränta.

Pengino Ränta fr. 2.95%.
Låna 5.000 - 600.000 kronor.
Ansök