Omdöme av Ferratum Bank - smslån på helg

Ferratum är en bank som erbjuder dig att ta lån snabbt utan säkerhet från 1000 kronor till och med 35.000 kronor - men innan du tar lån hos Ferratum så rekommenderar vi att du läser vårt omdöme mycket noggrant för att du ska vara säker på att Ferratum är den bank du ska låna pengar av.

Ferratum Bank - BETALAS DIREKT! Ränta 3,3%. Utan UC - OK med betalningsanmarkning.
Ansök!
Ferratum Bank är ledande på lånemarknaden när det kommer att erbjuda lån till låga belopp, även kallat för SMS-lån. Genom Ferratum Bank kan du som låntagare låna 1000 kronor, men också uppemot 35.000 kronor - och allt detta utan någon typ av ekonomisk säkerhet. Det som gör att Ferratum Bank står ut i omdömena av olika banker är att dom erbjuder riktigt snabba lån som även betalas ut på helger. Ytterligare en stor fördel att låna av Ferratum Bank är att du kan ta lån utan UC och även om du har betalningsanmärkningar. Detta gör Ferratum till en långivare som står ut på den svenska lånemarknaden och därför rekommenderar vi varmt att du väljer Ferratum som din bank att låna pengar av.

Ferratum Bank erbjuder dig att:

  • Låna pengar snabbt som betalas ut på helger.
  • Låna mellan 1000 kronor och 35.000 kronor.
  • Låna utan UC.
  • Låna trots betalningsanmärkningar.

För att låna pengar av Ferratum Bank behöver du:

  • Vara minst 21 år gammal.
  • Ha en deklarerad inkomst det senaste året.
  • Vara folkbokförd i Sverige.
  • Vara fri från skulder hos Kronofogden det senaste året.
I våra recensioner av banker så kollar vi på flera olika centrala delar i bankernas erbjudanden - och i det unika fallet med Ferratum så når dom upp till alla krav. Därför är Ferratum Bank den enda långivare som vi och våra läsare gett ett betyget 5 av 5 stjärnor. Ferratum Bank erbjuder lån utan fasta avgifter och som är helt fria från avi-avgifter till en årsränta på 39.6%. Ferratum Banks lånetyp är snabblån/smslån och kontokrediter. Det betyder att du kan ha en kontokredit hos Ferratum och fylla på den med nya lån under flera års tid - på så sätt behöver du inte spendera timmar och åter timmar på att läsa igenom olika omdömen och recensioner av banker såsom Ferratum Bank.

Låna till vad du vill med Ferratum

Ferratum Bank

Ferratum Bank är en långivare som inte lägger någon som helst värdering i vad du ska låna pengar till. Oavsett om du ligger efter med en hyra eller vill köpa en ny dator som kommer Ferratum att bevilja ditt lån - givet att du når upp till deras förhållandevis låga lånekrav. Vi har varit med och förmedlat lån som ska gå till att betala tillbaka skulder till andra privatpersoner och företag. Att ansöka om lån hos Ferratum kostar ingenting och går väldigt snabbt att göra. Allt du behöver göra är att klicka här för att låna och sedan välja det belopp som du önskar låna. Därefter behöver Ferratum lite kort information om dig och dina kontaktuppgifter för att kunna återkomma till dig med ett besked. Du kommer med stor sannolikhet att få ditt beviljat givet att du uppfyller lånekraven - det hoppas i alla fall vi på ta lån.

Vanliga frågor från kunder till Ferratum Bank

Hur mycket kan jag låna? Du kan låna mellan 1000 - 35.000 kronor hos Ferratum Bank. Det gör Ferratum till en bank som är vald av många låntagare som är ute efter att låna mindre belopp.

Vilken ränta får jag hos Ferratum? Ferratum erbjuder lån till en årsränta på 39.6% och en effektiv ränta på 47.64% och lån som är helt fria från andra typer av fasta avgifter eller dolda avgifter.

Hur snabbt får jag utbetalt? Hur snabbt du får ditt lån utbetalt varierar beroende på vilken bank du har. Om du har bank hos Nordea, Swedbank, Handelsbanken eller SEB så får du ditt lån eller din kontokredit utbetalt på mindre än 5 minuter vilket gör Ferratum till en av Sveriges bästa banker.

Är det säkert att låna av Ferratum? Ja, det är helt säkert att låna pengar av Ferratum Bank. Ferratum har betjänat hundratusentals kunder under årens lopp och du kan känna dig helt trygg i att låna av Ferratum till deras förmånliga kreditränta.

Kräver Ferratum UC? Nej - Ferratum tar inte UC på dig när du vill låna pengar av dom. Ferratum låter dig till och med låna pengar med betalningsanmärkningar. Det gör att Ferratum sticker ut som bank. Däremot får du inte ha några skulder hos Kronofogden dom senaste 6 månaderna om du vill få ditt lån beviljat.

Kontaktuppgifter till Ferratum Bank

Du kan enkelt komma i kontakt med Ferratum Bank. Dom svarar i regel under arbetstider per telefon och inom ett dygn när du kontaktar dom per mejl.
Här ser du kontaktuppgifter till Ferratum Bank:

Telefonnummer: 020-12 30 30
E-post för kundtjänstärenden: [email protected]
E-post för faktura-relaterade frågor: [email protected]

Ferratum omdöme

Vårt omdöme av Ferratum Bank

Vårt omdöme och vårt betyg av Ferratum Bank mynnar ut i att banken får 5 av 5 i betyg av oss och våra kunder som lånat pengar av banken. Ferratum Bank sticker ut i allra högsta grad på den svenska lånemarknaden tack vare snabblån som betalas ut på helger, att ingen UC tas på dig när du vill låna pengar (Kreditkoll görs hos Creditsafe), att du kan låna så lite som 1000 kronor och att du kan låna pengar trots betalningsanmärkningar hos Ferratum. Därtill erbjuder Ferratum återbetalning av lån om du skulle ångra dig - och då har du möjlighet att få ditt lån krediterat inom 14 dagar. Gör som så många andra låntagare och välj att låna av Ferratum Bank när du vill ha ett snabbt lån som betalas ut även på helger!