Omdöme av Fedelta Företagslån

Fedelta är en Svensk bank som erbjuder snabba företagslån från 25 000 kronor upp till 500 000 kronor utan säkerhet. Ansökan hos Fedelta sker via Mobilt BankID och väljer vid samma tillfälle vilken återbetalningstid man önskar, mellan 6 till 36 månader. Lånar man under 200 000 kronor krävs bara en borgenär men om man lånar mer än 200 000 kronor så krävs det två stycken borgenärer. Fedelta erbjuder räntefria företagslån men istället för ränta så betalas det in en fast månadsavgift varje månad och det är månadsavgiften som är den själva kostnaden för att låna hos Fedelta. Men utöver månadsavgiften så tillkommer inga andra dolda avgifter hos Fedelta. Utan bara amortering till lånet. Eftersom denna månadsavgift är väldigt låg så blir det väldigt billigt att ta ett lån hos Fedelta. Vilket är väldigt bra för dig som behöver pengar till ditt företag. Hela låneprocessen går väldigt snabbt hos Fedelta, från ansökan till utbetalt lån tar cirka en bankdag vilket många gånger är snabbare än vad våra Svenska storbanker erbjuder.

Fedelta Företagslån Ingen UC.
Accepterar betalningsanmärkningar.
Låna mellan 20.000 - 500.000 kr.
Ansök

Fedelta Finance erbjuder dig:

  • Lån från 25 000 kronor till 500 000 kronor
  • Fast månadsavgift
  • 6 till 36 månaders löptid
  • Företagslån till en låg kostnad
  • Utbetalning inom 24 timmar efter beviljat lån

Krav för att låna hos Fedelta Finans:

  • Verksamheten är registrerad hos Bolagsverket i Sverige
  • Lån under 200 000 kronor kräver en personlig borgen
  • Lån över 200 000 kronor kräver två borgenärer
  • Inget krav på omsättning

Låna mellan 25 000 kronor till 500 000 kronor hos Fedelta

Fedelta Företagslån omdöme

Hos Fedelta går det både att få tillgång till större lån och mindre smålån för mindre investeringar. Ibland kan det vara väldigt hektiskt att vara egenföretagare när det är mängder utav löner som ska betalas ut och investeringar som ska tas. Då kan det vara skönt att få tillgång till ett snabbt lån. Då finns Fedelta där till dig och erbjuder företagslån till marknadens lägsta kostnad. Eftersom man inte behöver ha med någon säkerhet när man lånar hos Fedelta och så slipper man sätta någon i säkerhet till lånet som exempelvis en maskin eller en lokal. När man gör en ansökan hos Fedelta så tar dom inte en UC på bolaget så en ansökan kommer inte skada bolagets kreditvärdighet istället för att hämta sin information från UC så tar Fedelta sin information från Creditsafe AB istället men bara för att dom inte tar någon UC så är det ändå inte så smart att göra en ansökan varje vecka utan det är istället mycket bättre att göra en ansökan hos Fedelta när man är helt säker på att man kommer få ett lån beviljat.

Vill du istället hitta ett lån utan UC? Klicka här!

Dessa bolagsformer kan låna hos Fedelta Bank

För att kunna låna hos Fedelta måste man ha ett bolag. Någon utav dessa bolagsformer, enskild firma, Aktiebolag, Handelsbolag och kommanditbolag. Har man någon utav dessa bolagsformer så är det bara att skicka en ansökan till Fedelta bank för att få tillgång till lite pengar. Det är viktigt att komma ihåg att man över två stycken borgenär ifall man ska låna över 200 000 kronor vilket vara lite svårt att få tag i men under 200 000 kronor så krävs det bara en borgen.

Fedelta Företagslån Ingen UC.
Accepterar betalningsanmärkningar.
Låna mellan 20.000 - 500.000 kr.
Ansök

Vanliga frågor om Fedelta Bank

Mitt bolag har fått en betalningsanmärkningar kan jag låna ändå? Ja det går att låna trots man har fått en eller flera betalningsanmärkningar.

Hur snabbt tar det från ansökan är inskickat till jag har fått pengarna utbetalda? Det tar vanligtvis under 24 timmar när det är vardag men under helgen så tar det lite längre tid så då får man ha lite tålamod.

Fördelar med Fedelta Bank

Låg kostnad. Det är en väldigt billigt att låna pengar hos Fedelta bank. Många andra banker som erbjuder företagslån har ofta väldigt höga räntor. Låg kostnad är den viktigaste variabeln när man lånar så här kammar Fedelta hem många pluspoäng.

Snabba utbetalningar. Fedelta skickar ut pengarna när lånet är beviljat inom 24 timmar vilket är snabbaste utbetalningen för ett företagslån inom hela branschen. Det är väldigt viktigt att det går snabbt med utbetalningarna då det kan vara väldigt bråttom ibland att få ut lön till anställda och så vidare.

Stora och små lån. Hos Fedelta kan man båda lån mindre belopp, men också väldigt stora lån upp till 500 000 kronor utan säkerhet. Detta är bra, då Fedelta är en bank för både små nya företag och även större företag som behöver stora belopp ifall det behövs göra någon större investering.

Företagslån utan UC. När man lånar hos Fedelta så slipper man vara orolig för att man kommer få en sämre kreditvärdighet. Då dom inte använder sig utav UC utan istället en annan kreditupplysning som heter Creditsafe AB.

Accepterar betalningsanmärkningar. Ifall ditt företag skulle ha en eller flera betalningsanmärkningar spelar det ingen roll då Fedelta godtar det ändå.

Fedelta Företagslån Ingen UC.
Accepterar betalningsanmärkningar.
Låna mellan 20.000 - 500.000 kr.
Ansök

Vi ger Fedelta Företagslån betyget 4 av 5

Fedelta får ett riktigt högt betyg. Detta får dom eftersom dom tillgodoser Svenska företag med en riktigt bra tjänst som många företag letar efter. Företagslån till väldigt låga kostnader, dom är också lätta att få beviljade så man behöver inte vara orolig. Sedan slipper man ta en UC när man gör ansökan hos Fedelta vilket är väldigt bra för många företag där ute. Vi från Ta-Lån.com tycker att Fedelta erbjuder en bra helhetslösning som passar till många företag. Det dom skulle behöva fixa för att få ett högre betyg är deras hemsida som kan upplevas lite rörig första gången man besöker den. Så om dom fixar upp den och gör den lite mer tydlig så kan dom absolut få ett högre betyg utav oss.