Comboloan omdöme

Comboloan är en väletablerad Svensk bank som har varit verksam sedan 2000. Banken erbjuder jämförelse på privatlån, bolån, billån och båtlån. Comboloan är alltså en låneförmedlare som hjälper dig att hitta den lägsta möjliga räntan. Comboloan har nyligen öppnat upp en ny avdelning som fokuserar på att göra det lättare för alla att hitta ett lån, även för dom som inte har dom bästa förutsättningarna som exempelvis betalningsanmärkningar och låga inkomster. När man jämför privatlån så skickas ansökan ut till 8 stycken Svenska banker. Man kan låna från 10 000 kronor ända upp till 500 000 kronor utan någon säkerhet och räntan är från 2.95 till 26.08 % och dom tar ju endast en UC när man gör en ansökan hos dom även fast man får svar från 8 stycken olika banker. När man jämför bolåneräntan hos Comboloan får man ett flertalet förslag från flera banker och en så kallad målränta som är den lägsta möjliga ränta som du kan få. Man får även några personliga förhandlingsargument som kan komma till nytta när man träffar banken.

Comboloan Ränta fr. 2.95%.
Låna 10.000 - 500.000 kronor.
Ansök
Vårt omdöme av Comboloan är helt opartiskt och utlovar alltid fullständig självständighet i våra recensioner. Det går inte att, som bank eller långivare, erbjudas ett bättre betyg än det vi själva finner skäligt. Om du är osäker på vilken långivare du ska välja kan du alltid läsa våra recensioner av långivare för att säkerställa att du väljer rätt.

Comboloan erbjuder:

  • Privatlån från 10 000 till 500 000 kronor
  • Ränta från 2.95% till 26.08%
  • Effektiv jämförelse av bolån
  • Jämför 17 stycken olika banker för bolån
  • En hemsida för dig som är intresserade av att spara lite pengar

Krav för att jämföra privatlån hos Comboloan:

  • Minst 18 år gammal
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Taxerad årsinkomst på minst 120 000 kronor
  • Folkbokförd i Sverige i minst 3 år

Jämför dina bolån och privatlån hos Comboloan

Comboloan ränta

Det är enkelt att jämföra sina bolån man behöver inte ens ta en UC, man skriver bara in sina uppgifter sedan får man upp ett antal banker som skulle tänkas erbjuda dig lån till en viss ränta. Är den räntan lägre än vad du har idag så bör man givetvis gå vidare med den banken för att spara undan lite pengar. Även fast man sänker bolåneräntan lite kan det ändå bli ganska mycket pengar som man sparar. Detsamma gäller för privatlån med när man gör en jämförelse där så tar dom en UC vilket är lite synd. Det gäller också för billån och båtlån så det är viktigt att man inte gör för många ansökningar eftersom då kan du kreditvärdighet tillfälligt bli sämre. Det tar ett helt år innan en UC försvinner från sitt namn. Man bör därför inte göra fler ansökningar än 1 per månad.

Comboloan Ränta fr. 2.95%.
Låna 10.000 - 500.000 kronor.
Ansök

Vanliga frågor om Comboloan

Hur ofta kan man jämföra sitt bolån hos Comboloan? Man kan jämföra sitt bolån så ofta som man vill. Då det är endast en jämförelse och inte någon ansökan som man skickar in. Deras kalkylator är enkel att förstå och funkar både för dig som vill pruta ner ditt befintliga lån och för dig som planerar att söka nytt lån.

Kostar det att jämföra sina lån hos Comboloan? Nej det är helt kostnadsfritt och man kan göra det hur mycket som helst.

Vilka banker samarbetar Comboloan med? I dagsläget samarbetar dom med 8 stycken privatlån banker och dessa är Resurs bank, Brocc, Coop bank, Lendify, Bluestep bank, Komplett bank, Credento och TF bank. När det kommer till jämförelse av bolån jämför man emot 17 stycken olika bolånebanker vilket är alla samtliga banker som erbjuder bolån i Sverige idag.

Går det att betala lånet i förtid om man får loss en större summa pengar? Ja det gå alltid att lösa sitt lån i förtid om man vill det. Den möjligheten har man alltid hos Comboloan.

Hur lång tid tar det för Comboloan att betala ut lånet till mig? Det tar från 3 till 5 bankdagar vilket är en ganska lång tid, men dom har sagt att dom ska försöka snabba på processen för utbetalningar.

Comboloan Ränta fr. 2.95%.
Låna 10.000 - 500.000 kronor.
Ansök

Fördelar med Comboloan

Låg ränta. Räntan hos Comboloan är väldigt låg från 2.95 % uppåt. Detta är just nu marknadens lägsta ränta och enligt oss är det den viktigaste variabeln när man just ska ta ett lån - vad man får för ränta. Så detta är verkligen en god fördel som Comboloan erbjuder oss.

Svar från 8 olika banker. Dessa banker som man får svar ifrån är idag dom hetaste privatlån bankerna. Speciellt Lendify och Brocc som är två riktigt bra banker och båda har en lägsta ränta på 2.95 % helt utan någon säkerhet.

Jämförelse av bolån. Det är sällan det finns några bra jämförelser för bolån, men Comboloan har lyckats skapa en riktigt bra tjänst som finns tillgänglig för dig som funderar på att jämföra befintligt bolån eller om du planerar att låna till en ny bostad. Denna tjänst är öppen för alla och är helt kostnadsfri.

Bolån utan fast anställning. Dom erbjuder även bolån även fast man inte har någon fast anställning och accepterar personer med betalningsanmärkningar. Detta gör att även dom som har lite sämre kreditvärdighet kan ta ett bolån. Detta tycker vi är väldigt bra initiativ från Comboloan. Alla bör få möjligheten att låna pengar till bostad.

Välj din egen månadskostnad. Det går att välja sin egen månadskostnad genom att anpassa återbetalningstiden efter din egen budget. Vill man ha en högre månadskostnad väljer man en kort återbetalningstid medans om man vill ha en lite längre så kan man välja en lite längre återbetalningstid. Man kan välja från 1 år upp till 15 år helt själv.

Comboloan Ränta fr. 2.95%.
Låna 10.000 - 500.000 kronor.
Ansök

Comboloan får betyget 4 av 5

Vi tycker att dom erbjuder en så pass bra tjänst att alla som har ett privatlån eller bolån bör testa att jämföra räntan hos dom, för att se om man kan hitta någon bank som kan erbjuda en lägre ränta. Att dom även erbjuder bolån till personer med sämre kreditvärdighet uppskattar vi väldigt mycket eftersom vi vet hur svårt det kan vara att få ett bolån om man har en betalningsanmärkning eller om man är utan arbete. Men för att dom ska kunna få högsta betyg måste dom fixa fler samarbetspartners då dom bara har 8 stycken i dagsläget vilket är lite för få.