Smslån med utbetalning på helger - jämför helglån

Söker du prisvärda och snabba smslån med utbetalningar under helger, på lördagar och söndagar? Det finns många långivare som erbjuder smslån i allmänhet, men dom som erbjuder smslån på helger både med och utan UC är desto färre. Många lån, oavsett om det är ett mindre smslån eller inte, kommer ofta med en utbetalningstid på åtminstone ett par timmar eller någon vardag. Med smslån som erbjuder utbetalning på helger så är läget däremot annorlunda - du kan ansöka om ett lån på lördag klockan 23:50 och bli accepterad för lånet bara några minuter efter givet att du hittar rätt långivare. Det är här vi kommer in. Vi jämför alla långivare som erbjuder dig att ta lån och smslån med utbetalning på helger när du kan behöva pengarna som mest eller sitter i akuta situationer där ett ekonomiskt tillskott kan göra hela helgen.

Ferratum Ränta från 39,6%. Låna mellan 1.000 - 35.000. ✔ Utan UC.
Ansök!
Monetti Ränta från 56,7,6%. Låna mellan 1.000 - 20.000. ✔ Utan UC.
Ansök!
Meddelandelån Ränta från 50,02%. Låna mellan 1.000 - 30.000. ✔ Utan UC.
Ansök!
Mobillån Ränta från 47%. Låna mellan 1.000 - 40.000. ✔ Utan UC.
Ansök!
Frogtail Ränta från 22,9%. Låna mellan 5.000 - 40.000. ✔ Utan UC.
Ansök!
Credway Ränta från 29,33%. Låna mellan 1.000 - 30.000. ✔ Utan UC.
Ansök!

Smslån med helgutbetalning kan hjälpa dig när du är i behov av ett mindre ekonomiskt tillskott under helger, behöver göra ett större utlägg som kommer oförutsett på en resa eller när du bara behöver finansiera en utgift som inte täcks av ditt likvida kapital just den dagen. Lån som betalas ut på helger kan även rädda dig i situationer där din månadslön inte räckte hela månaden och du behöver låna pengar under helgen när lönen kommer på måndagen eller senare nästkommande vecka. Oavsett vilket ärende det gäller så kommer långivarna inte intressera sig i vad du ska använda pengarna till - utan värdesätter snarare din förmåga att betala tillbaka lånet under avtalad tid.

Därför är lån på helg smidigt

 • Du får pengarna utbetalt snabbt
 • Du kan låna pengar utan UC, trots att det är helg
 • Du lånar hos etablerade långivare som går att lita på
 • Du kan lösa mindre ekonomiska kriser tills nästa lön kommer eller en utbetalning kommer

Krav för att låna på helger

 • Du behöver vara över 18 år gammal
 • I vissa fall behöver du vara fri från betalningsanmärkningar
 • I vissa fall behöver du ha en årsinkomst på minst 100.000 kronor
 • I vissa fall kan det behövas ta en UC i ditt namn, men i andra fall kan du låna utan UC

Fördelar med smslån på helg

Det finns flera fördelar för dig som behöver ta ett smslån på helger. Den allra tydligaste fördelen är att pengarna betalas ut väldigt snabbt till ditt bankkonto, och att du kan känna dig trygg trots att bankkontot tryter titt som tätt. Att mindre ekonomiska kriser sker för privatpersoner är ingenting ovanligt - och det är just därför det är så tryggt att det finns långivare som erbjuder helglån med god säkerhet och en skälig återbetalningstid. Det centrala för dig som långivare att veta är att du aldrig bör låna mer pengar än vad du faktiskt kan återbetala den dagen fakturan dimper ned i din brevlåda. Låna aldrig mer pengar än du faktiskt kan hantera. Det gäller samtliga lån, och inte minst smslån som har en högre ränta än traditionella lån såsom privatlån.

Så här fungerar lån på helger

Att låna pengar under helger är inte svårare än att låna under vardagar. I vanlig ordning jämför och väljer du den långivare i listan ovan som du tycker passar dig bäst. Om du är osäker på vilken långivare som är bäst för dig kan du alltid läsa våra recensioner av långivare innan du tar ditt nya lån. Vi kan varmt rekommendera dig att läsa vår recension av Ferratum som erbjuder lån på helger, utan UC och kan till och med tillåta dig låna trots att du har betalningsanmärkningar - vilket gör Ferratum till en av Sveriges populäraste långivare av smslån. När du valt långivare så klickar du dig vidare till den långivaren / banken för att sedan fylla i nödvändig information såsom personnummer, önskat belopp att låna, önskad återbetalningstid och kontaktuppgifter. Därefter får du signera ditt lån med Mobilt BankID eller någon annan form av legitimation. Inom ett par minuter har du ett besked på om du blev godkänd till lånet eller inte, antingen per mejl, sms eller direkt i banken. Det finns en viss fördel att ha en bank som erbjuder snabba utbetalningar och inbetalningar, såsom Swedbank, SEB, Nordea eller Handelsbanken. Dina vanliga banker, med andra ord. Så länge du inte har någon utländsk bank eller någon mindre bank så borde det inte vara några problem att få över pengarna till bankkontot på helger.

Smslån utbetalning helg

Långivare som erbjuder smslån på helger

Ferratum Ränta från 39,6%. Låna mellan 1.000 - 35.000. ✔ Utan UC.
Ansök!
Monetti Ränta från 56,7,6%. Låna mellan 1.000 - 20.000. ✔ Utan UC.
Ansök!
Meddelandelån Ränta från 50,02%. Låna mellan 1.000 - 30.000. ✔ Utan UC.
Ansök!
Mobillån Ränta från 47%. Låna mellan 1.000 - 40.000. ✔ Utan UC.
Ansök!
Frogtail Ränta från 22,9%. Låna mellan 5.000 - 40.000. ✔ Utan UC.
Ansök!
Credway Ränta från 29,33%. Låna mellan 1.000 - 30.000. ✔ Utan UC.
Ansök!

Bästa smslånet för lördagar och söndagar

Alla långivare vill alltid klassas som den bästa långivaren - oavsett situation, dag och krav. Men sanningen är den att alla långivare har olika krav, regler och erbjuder lån på vissa dagar. Den absoluta majoriteten erbjuder lån på arbetsdagar vilket betyder att om du ansöker om ett lån på en helg så kommer du få besked nästkommande arbetsdag - i regel kommande måndagen. Det finns dock gott om långivare som erbjuder smslån och privatlån på helger med lördagar, söndagar och röda dagar inräknat. Om du söker ett smslån med utbetalningar på helger som inte kräver UC, accepterar betalningsanmärkningar och erbjuder snabba utbetalningar även på röda dagar såsom söndagar så rekommenderar vi att du besöker en av långivarna i listan nedanför där du ser dom bästa smslånen 2020 som har utbetalningar på helger.

 1. ✔ Ferratum - Ansök här!
 2. ✔ Monetti - Ansök här!
 3. ✔ Frogtail - Ansök här!

Tillfällen att avstå från helglån

SMSLån helg

Det är inte alltid bara frid och fröjd i din privatekonomi, och det betyder att du till och från behöver hitta sätt att sätta restriktioner på dig själv. Om du är van vid att låna pengar varje helg, eller många gånger varje månad - så är det med stor sannolikhet dags för dig att söka annan ekonomisk hjälp än att ansöka om smslån på helger. Det finns gott om hjälp att få för dig som lånar för mycket pengar, eller bara har svårt att hålla i lönen så fort den kommer in på bankkontot den 25:e. Om du däremot inte har problem med att betala tillbaka på dina lån eller aldrig förr tagit ett smslån på helger så är du troligtvis inte i riskzonen för att hamna i ett låneberoende. Vi på Ta-Lån.com har som ambition att du som låntagare ska kunna besöka vår sajt för att hitta som bästa lånen som erbjuds på marknaden, inte att övertyga dig att ta fler lån än du förmår att återbetala. Om du vill ha hjälp med att komma ur ett ofrivilligt låneberoende så är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected]ån.com - det gäller även dig som vill ha våra personliga tips på dom långivare som accepterar låneansökningar under helger för dig som vill låna på lördagar, söndagar eller på övriga röda dagar.

Hur mycket vill du låna?