Låna enklare med Enklare.se

I samarbete med Enklare.se

Vi på Ekonomibloggen och Ta-Lån.com har länge recenserat banker, jämfört deras räntor och gett dom betyg utifrån egna erfarenheter i kombination med kundbetyg som vi tagit del av. Att recensera banker och låneförmedlare har kommit att bli någon typ av kärnverksamhet för oss. Nyligen har vi kommit i kontakt med Enklare.se som hjälper dig att låna pengar enkelt - men också samla lån. För dig som är ute efter att ta ett lån till marknadens bästa ränta så är Enklare.se troligtvis en av dina allra bästa vänner i en lånemarknad som är mer volatil är kanske någonsin förr.

Du skulle aldrig köpa en bil utan att jämföra priser hos dom olika bilåterförsäljarna.
Du skulle aldrig boka ett hotell utan att besöka en jämförelsesajt innan.
Du skulle aldrig boka en resa utan att se efter vilka som erbjuder den bästa prislappen för flyget.

Så varför skulle du låna pengar utan att jämföra räntor, avgifter och villkor först? Det är exakt detta som vi på Ta-Lån.com och Enklare.se jobbar med. Varje dag. Varje minut. Det är vår huvudsakliga uppgift att hitta ett lån med en låg ränta till dig som privatperson eller företag som är i behov av ett ekonomiskt tillskott - litet som stort. Vi rekommenderar dig att jämföra lån med Enklare.se innan du tar det stora steget att signera lånet.

Likt många andra låneförmedlare så hjälper Enklare.se dig att hitta ett lån på ett enkelt sätt, men också att samla flera lån för att komma ner till en mer förmånlig ränta. Vi har skrivit många artiklar om att samla lån - och dessa kan du läsa nedanför.

Läs också: Därför ska du samla lån och krediter

Läs också: Så fungerar det att samla lån

Enklare.se hjälper dig med rådgivning när det kommer till lån - helt kostnadsfritt. Enklare.se tar endast en UC på din låneansökan, och det är helt gratis att ansöka om lån genom Enklare.se. Enklare.se har hittills hjälp över 200.000 personer att jämföra lån helt gratis - och dom är redo att hjälpa även dig med att hitta den absolut bästa räntan möjligt.

Så fungerar Enklare.se

  1. Fyll i deras låneansökan. Enklare.se behöver ett lånebelopp, önskad återbetalningstid, ditt syfte med lånet och eventuell medsökande till lånet som kan hjälpa dig att få bättre villkor. Addera din e-postadress och ett telefonnummer samt godkänn avtalet så är du igång.
  2. Enklare.se kommer därefter att återkomma till dig. Sondera, fundera och överväg vilket låneerbjudande du vill gå vidare med.
  3. Signera därefter lånet! När du signerat lånet får du det utbetalt och du kan därefter stoltsera med att du hittat ett riktigt bra lån till låg ränta. Vi får gratulera!

Fördelar med Enklare.se

Enklare.se erbjuder dig som kund en mängd olika fördelar som, snabblån till en mycket bättre ränta än vad andra snabblån-banker erbjuder.

God möjlighet att anpassa lånet för dig själv hos Enklare.se. Man kan enkelt välja vilken återbetalningstid man vill ha och hur stor belopp man vill låna. Det är även enkelt att fixa till en bra månadskostnad som passar dig. Då Enklare.se vet att alla har olika förutsättningar ger dom dig bra möjlighet att utforma lånet på dina villkor och inte bankens.

Enklare.se tar ansvar för ditt välmående. Denna låneförmedlare lånar inte ut pengar till den som sitter fast i en skuldfälla. Enklare.se vill vara en plattform för personer som behöver lite extra pengar och har god möjlighet att betala tillbaka. Enklare.se vill att man ska låna rimligt.