Komplett Bank kreditkort

Kreditkort Komplett Bank

Komplett Bank har nyligen lanserat sitt kreditkort. Dom har fokuserat på att ge sina kunder ett riktigt bra kreditkort med ett riktigt bra bonussystem som ger dig poäng när du handlar med dina poäng kan du sedan ta ut i riktiga pengar. Du får 4% vid köp på komplett.se 2% vid köp av varor på internet och 1% vid övriga köp. Du har möjlighet att tjäna in 500 poäng per månad vilket är lika med 500 kronor. Man får även en dela andra bra förmåner med komplett kreditkort. Så som att skjuta upp betalning räntefritt i 3,6 eller 9 månader sedan igår alltid 50 dagars räntefri betalning på alla dina köp om man handlar via Komplett Bank kreditkort. Alla dagens kreditkort har höga avgifter vid kontouttag men det har Komplett Bank slopat helt. Det är nu helt avgiftsfria kontouttag när du gör att kontouttag via ett Komplett Bank kreditkort. Komplett Bank är en relativt ny bank som har växt explosionsartat de senaste åren, anledningen är för att dom har lyckats så bra är nog för att dom har fokuserat på sin produkt och ger kunderna vad dom verkligen vill ha, och nu lanserar dom sitt nya kreditkort som har en hel del förmåner jämfört med dom andra kreditkorten som finns ute idag.

Komplett Bank Kredit upp till 100.000 kr. Gratis årsavgift. Räntefritt i 50 dagar och kreditränta på 21,40 - 24,90%. Ansök/Läs mer

Kreditkort från Komplett Bank passar dig som är ute efter att kunna handla i butik eller online och erbjudas en lång räntefri tid tillsammans med avgiftsfria kontouttag. I vår recension av kreditkortet från Komplett Bank som är ett Mastercard får du ta del av både för- och nackdelar som finns anknutet till detta kreditkort. Tänk på att det finns många olika typer av kreditkort som erbjuder en god ränta, säkerställ därför att du läst alla recensioner av kreditkort innan du skaffar ett nytt kreditkort.

Du erbjuds detta med kreditkortet

  • En maximalt kredit på 100.000 kronor.
  • Gratis årsavgift - har aldrig debiterats och kommer aldrig att debiteras.
  • Kreditränta på mellan 21,40 - 24,90%.
  • Räntefria köp i 50 dagar.
  • Gratis uttag när du vill ta ut pengar i en automat, både i Sverige och i utlandet.
  • Du får själv sätta PIN-koden på ditt nya kreditkort.

Krav

  • Du måste vara minst 20 år gammal.
  • Du måste ha någon typ av anställning, det vill säga en stadig inkomstkälla.
  • Du får inte ha några aktiva skulder hos Kronofogden.
  • Du får inte ha några aktiva betalningsanmärkningar registrerade.

Recension av Komplett Bank kreditkort

Handla med kreditkortet - betala senare

När du har ett kreditkort från Komplett Bank kan du välja att betala dina inköp senare, och inte direkt inom 50 dagar efter att köpet har gjorts i butik eller på internet - helt räntefritt. Du kan alltså handla vad du vill inom din maximala kredit på 100.000 kronor, och sedan skjuta upp betalningen för dina köp helt räntefritt i mellan 3 - 9 månader - allt beroende på hur din ekonomiska situation ser ut för tillfället. Detta är en helt unik förmån som vi aldrig sett förr när vi gjort recensioner av kreditkort. På det sättet så är kreditkortet av Komplett Bank unikt i kreditkortsbranschen på sättet dom behandlar och värdesätter din tillfälliga återbetalningsförmåga.

Dom avgifter som finns i relation till om du vill skjuta upp din betalning är:
Komplett Bank Kredit upp till 100.000 kr. Gratis årsavgift. Räntefritt i 50 dagar och kreditränta på 21,40 - 24,90%. Ansök/Läs mer

Så ansöker du om Komplett Bank kreditkort

När du vill ansöka om kreditkortet från Komplett Bank krävs det att du först besöker deras hemsida. Till fliken åt höger skriver du in ditt personnummer, ditt mobiltelefonnummer och din e-postadress. Du får även fylla i lite kort information om din huvudsakliga intäktskälla (såsom företagare, anställd eller student) och hur din månadsinkomst ser ut. När du fyllt i all information som krävs för att Komplett bank ska kunna fatta ett beslut huruvida dom vill godkänna din kreditkortsansökan eller inte så kommer dom att återkomma till dig med ett definitivt besked mycket snart, i regel per e-post och via SMS. Det tar inte mer än 2 minuter att ansöka om kreditkortet Komplett Bank.

Frågor om Bonuspoäng

Hur mycket är 1 000 bonuspoäng värda? Jo Komplett Bank har gjort det så enkelt att ett poäng är värt 1 SEK. Så 1 000 bonuspoäng är värd 1 000 SEK. Hur får jag bonuspoäng? Man får bonuspoäng på allt du handlar!

Vart kan jag använda bonuspoängen? Detta är, enligt oss, den centrala nackdelen i att skaffa ett kreditkort från Komplett Bank. Du kan enbart använda dina bonuspoäng hos Komplett i deras onlinebutik eller i deras fysiska butiker.

Får man bonuspoäng när jag handlar i en fysisk butik? Ja du får bonuspoäng vid alla dina köp men man får mindre när man handlar i en vanlig butik. När du handlar i en fysisk butik erbjuds du 1% i bonus på varje köp som du gör.

Vanliga frågor om kreditkortet

Får jag några försäkringar? Nej, du erbjuds inga försäkringar med kreditkortet från Komplett Bank. Om du värdesätter exempelvis reseförsäkringar så finns det så kallade resekort som hjälper dig gott på vägen, kreditkortet Bank Norwegian är ett sådant typ av kort.

Har kreditkortet någon årsavgift? Nej det är helt gratis att beställa hem ett och det tillkommer heller ingen årsavgift på kompletts kreditkort.

Finns det några andra avgifter för kortet? Nej, kreditkortet har inga andra dolda eller oväntande avgifter - men det lilla undantaget om du skulle vilja få fakturan hemskickad till dig istället för att få den per e-post (inte rekommenderat) - då kostar fakturaavgiften 35 kronor per pappersfaktura.

Betalningsförsäkring för att känna dig trygg

Du använder dig av kompletts kreditkort har möjlighet att lägga till en extra betalningsförsäkrning för att skydda dig som du skulle bli sjukskriven eller förlora ditt jobb då kan det kännas skönt att ha tillgång till en bra betalningsförsäkrning som skyddar dig. Vill du lägga till denna försäkring kostar det 0.9% av din skuld på din kredit. Är du lite osäker på din anställning eller om du vet att det kan bli svårt för dig att betala, då kan det vara smart att lägga till en betalningsförsäkrning på ditt Komplett Bank kreditkort.

Använd ett kreditkort utomlands istället för ditt vanliga bankkonto

Det är både billigare för dig och mycket säkrare att använda ett kreditkort när man är utomland. Det är både enkelt och lönsamt för brottslingar att kapa din ditt bankkonto, när du är på resande fot. Ett kreditkort är däremot helt riskfritt att använda även när man är utomlands. Man kommer även undan billigare då valutaväxlingpåslaget tenderar att vara mycket längre på ett kreditkort, men nu med Komplett Bank kreditkort är det även helt fria kontouttag även när du är utomlands.

Komplett Bank Kredit upp till 100.000 kr. Gratis årsavgift. Räntefritt i 50 dagar och kreditränta på 21,40 - 24,90%. Ansök/Läs mer