Remember Flex kreditkort

Remember Flex är ett kreditkort utformat helt utan årskostnad. Med bra möjlighet till en låg ränta. Remember Flex är till för dig som gillar att shoppa på nätet. Med Remember Flex kreditkort får du nämligen cashback från 300 utvalda nätbutiker. Det finns att hämta mellan 4% upp till 35% i rabatt när du handlar med Remember Flex.

Re:member flex Kredit upp till 100.000 kr. Gratis årsavgift. Räntefritt i 56 dagar och kreditränta på 9,74-24,74%. Ansök

Räntefritt kreditkort i upp till 56 dagar

När du använder dig utav Remember Flex kreditkort har du faktiskt räntefritt upp till 56 dagar så om du betalar av din skuld innan dess så blir det faktiskt ingen Remember kreditkorträntekostnad att betala. Men väljer du att ha kvar din skulden på Remember Flex i över 56 dagar så kommer det tillkomma räntekostnad. Med Remember Flex kreditkort väljs räntan ut individuellt vilket gör att om du har en god kreditvärdighet så får du en lägre ränta och om du har en sämre kreditvärdighet får du högre ränta. Faktum är att deras lägsta ränta ligger faktiskt på 9.74 % vilket är en väldigt låg ränta för att vara ett kreditkort, sen tillkommer inte heller någon årsavgift vilket är väldigt bra för dig som vill ha tillgång till ett bra kreditkort med låg ränta. Men förhoppningsvis behöver du aldrig betala någon räntekostnad om du betalar in innan 56 dagar, men ibland tillkommer oväntade utgifter och man blir tvungen att köpa något dyrt då kan det vara svårt att betala av allt på 56 dagar men är det ju bra att ränta är ändå förhållandevis låg. Så man slipper betala så mycket i räntekostnad när man använder sig utav Remember kreditkortet.

Bäst cashback med Remember Rewards

Handlar du på Remembers utvalda butiker och använder ditt Remember Flex kreditkort får du rabatt på summan du handlar för. Remember Rewards passar dig som gillar att shoppa online ofta. Då är det smart och bra att ha detta kreditkor till hands för att enkelt få tillbaka pengar från sina köp på internet. Dessa är dom populäraste webbsidorna som Remember Flex Rewards samarbetar med och hur stor rabatt man får när man köper via Remember kortet:

Re:member flex Kredit upp till 100.000 kr. Gratis årsavgift. Räntefritt i 56 dagar och kreditränta på 9,74-24,74%. Ansök

Betalningsfri månad och Räntefri delbetalning via Remember Flex

Man har möjlighet att få två stycket betalningsfria månader när man använder sig utav Remember kreditkort. Vad innebär detta då, Jo man om man har slut på pengar en månad då får man möjlighet att betala nästa månad istället för innevarande månad, på detta sätt får du större frihet kring dina betalningar och du kan anpassa själv hur just din ekonomi är utformad. Detta är väldigt bra för dig som har en inkomst som varierar i storlek om den blir mindre än vänta så kan man enkelt ta en betalningsfri månad och att sedan betala när man har bättre möjligheter. Men för att få tillgång till två betalningsfria månader krävs att du inte har fått någon anmärkning dom tre senaste månaderna. Sen kan du inte heller ta två betalningsfria månader efter varandra utan det måste vara tre månader emellan. Vi rekommenderar att man använder sig utav dessa två betalningsfria månader för att själv få ett kreditkort mer anpassat för din ekonomi.

Har man tillgång till ett Remember kreditkort får man också möjlighet att använda sig utav en räntefri delbetalning vilket är väldigt bra vid större köp. Som exempel du renoverar din toa där hemma och det kostar dig 20 000 kronor. Detta är mycket pengar, det skulle faktiskt behövas att man tar ett lån för renoveringen. Men det behövs inte om du har ett Remember kreditkort för då har du möjlighet att få dessa 20 000 kronor separerade från din kredit skuld och läggs på en räntefri delbetalning istället. Då kan du välja mellan 6,12 eller 24 månaders delbetalning utan ränta! Detta är väldigt förmånligt för dig som ofta råkar ut för oväntade kostnader, nästa gång det händer kan man enkelt sätta upp det som en räntefri delbetalning. Det som tillkommer delbetalningen är 57 kr per månad för det administrativa. Man kan enkelt aktivera räntefri delbetalning på Remembers hemsida efter du har gjort inköpet.

När fakturan kommer varje månad har du möjlighet att betala hur du vill. Du kan betala av hela, en del eller ett lägsta belopp på 3% av lönesumman men minst 200 kronor ska betalas om du inte väljer att använda dig utav en betalningsfri månad då slipper du betala denna månad. När du väljer Remember kreditkort har du bra möjligheter att själv välja hur och när du ska betala det är upp till dig.

Gratis årsavgift & kreditmöjligheter

Den största fördelen Remember kreditkort har är just att den har ingen årsavgift detta gör att du slipper känna stress över att du “måste” använda kreditkortet för att gå plus på det. Men ingen årsavgift kan du enkelt använda Remember kreditkortet som ett reserv kredit om någon oväntat skulle hända, vilket kan vara smart om man vill enkelt få tillgång till pengar. Andra kreditkort som american express och supreme card world kostar mellan 1000-1600 kronor per år vilket är väldigt mycket, men det finns även billigare kort för 300 kronor per år men det är ju helt klart bättre att få ett kort helt utan någon årsavgift.

Re:member flex Kredit upp till 100.000 kr. Gratis årsavgift. Räntefritt i 56 dagar och kreditränta på 9,74-24,74%. Ansök

Remember Flex erbjuder låneskydd & trygghetspaket

Det finns även möjlighet lägga till låneskydd till ditt Remember kreditkort. Det kallas för betalningsskydd plus. Det fungerar som en försäkring för ditt lån hos Remember ifall du skulle förlora din inkomst och så vidare. Den fungerar så att om du har detta skydd så betalar Remember din av din skuld med 5% varje månad. Det är utifrån dessa kriterier låneskyddet lägger.

Vid dödsfall betalas den hela skulden av direkt. Men något utav dom tre andra utfallen inträffar betalas skulden av med 5% varje månad. Det kan vara smart att använda sig utav låneskydd ifall något oväntat skulle inträffa dig och man inte har möjlighet att betala. Då slipper man få betalningsanmärkningar och förseningsavgifter. Remembers betalningsskydd plus kostar 0.6 % av ditt befintliga skuldsaldo.

Med Remember kreditkort har du möjlighet att lägga till ett trygghetspaket som ger dig prisgarantier, allrisk på hemelektronik upp till 2 år och även möjlighet att avbeställning på evenemang. För att lägga till trygghetspaketet till ditt Remember kort men det tillkommer årsavgift på 129 kronor för trygghetspaketet. Men det är det väl värt det ifall man ens gräsklippar plötsligt går sönder och du har köpt den med ditt Remember kreditkort då får du pengarna tillbaka som en garanti. Du har även möjlighet att få pengarna tillbaka om du skulle råka ut för en olycka eller bli sjuk innan ett evenemang då får du tillbaka pengarna du köpte biljetten för. Prisgarantin är även bra när du handlar i vanlig butik, och sedan upptäcker några dagar senare att den produkten du köpte var mycket billigare på nätet då får du tillbaka mellanskillnaden från Remembers trygghetspaket. Man kan se trygghetsprogrammet som en extra försäkring för dig vilket är alltid bra att ha.

Med Remember kreditkort har du möjlighet att utnyttja en kredit på 50 000 kronor. Den kan även uppgraderar denna kredit med 50 000 kronor till så sammanlagt har man möjlighet att få en kredit upp till 100 000 kronor vilket är väldigt mycket. Räntan sätts individuellt och detsamma gäller för hur stor kredit man kan få beviljat.

Remember Flex Stop Service

När du använder Remember Flex kreditkort finns det ett tillägg som beter Remember Stop Service. Det är en funktion som man kan kan använda sig utav när sinn plånbok och id-kort har försvunnit. Det gör man med ett enkelt samtal till Remember stop service, du kan även spärra ditt pass, telefon och även andra id handlingar. Man har även möjlighet att utnyttja Remembers nödlån upp till 10 000 kronor ifall man behöver. Remember stop service kostar 369 kronor. Vi rekommenderar Remember stop service till dig som gillar att resa och vill känna dig lite tryggare ifall något skulle hända, då finns det möjlighet att få bra hjälp från Remember.

Kreditkort Remember Flex

Vi rekommenderar Remember Flex som kreditkort!

Gillar du att resa och handla på nätet och få tillgång till bra rabatter. Isåfall passar Remember Flex kreditkort dig bra. Remember Flex erbjuder dig schysst ränta utan årsavgift med bra förmåner som räntefri delbetalning och två betalningsfria månader. Med Remember kreditkort har du möjligheten att styra själv hur du vill låna och när du kan betala. Detta gör att personer med ojämn inkomst älskar Remember Flex för att enkelt en stabilare inkomst utan någon årsavgift. Det finns även bra låneskydd som heter betalningsskydd plus och ett stabilt trygghetspaket som hjälper dig när något går snett.

Re:member flex Kredit upp till 100.000 kr. Gratis årsavgift. Räntefritt i 56 dagar och kreditränta på 9,74-24,74%. Ansök