Recension av kreditkort från Marginalen Gold

Marginalen Bank är välkända för att tillhandahålla kreditkort av god kvalité och som passar dig som är ute efter en hög bonus eller dig som föredrar att delbetala dina köp som du genomför med ditt kreditkort. När vi genomförde vår recension av kreditkorten från Marginalen så fastnade vi direkt för dom förmånliga priserna och villkoren som gäller för både Marginalen Gold och Marginalen Traveller. Båda korten erbjuder en kostnadsfri årsavgift det första året samt en förmånlig delbetalning av dom köp som du genomför med ditt nya kort.

Marginalen Gold Kredit upp till 100.000 kr. Gratis årsavgift. Räntefritt i 50 dagar och kreditränta på 16,90%. Ansök/Läs mer


När du ska välja ett kreditkort från Marginalen Bank så är en central del hur bra ränta du får - men också hur stort kreditutrymme som erbjuds - och i Marginalens fall så kommer du inte att bli besviken. Du har möjlighet att få ett kreditutrymme på mellan 15.000 - 100.000 kronor vilket täcker dom allra flesta kostnaderna, oavsett om du ska boka en resa, köpa ny dator eller till och med köpa en billigare bil. Marginalen Gold är kortet för dig som vill ha bonus på dina köp, medans Marginalen Traveller är ett resekort för dig som vill dels ha bonus på dina köp, men också ha förmånliga reseförsäkringar och vill kunna delbetala dina utgifter medans du reser.

Omdöme av Marginalen Gold

Kreditkortet Marginalen Gold är det ultimata kreditkortet för dig som vill ha ett kreditkort i plånboken som fungerar i alla tänkbara scenarion. Oavsett om du värdesätter en stark försäkring som gäller både när du reser eller när du gör inköp av elektronik till hemmet så passar kreditkortet Marginalen Gold dig som handen i handsken. Du erbjuds en kredit på maximalt 100.000 kronor och 50 räntefria dagar. Det gör att du i lugn och ro kan gå igenom dina utgifter som skett i samband med att du brukat kreditkortet och betala av dom i lugn och ro. Krediträntan för kortet Marginalen Gold ligger på 16,90% vilket är i närheten av det lägsta som erbjuds på den svenska kreditkortsmarknaden.

Försäkringar i Marginalen Gold

Är du en sådan typ av person som vi - att du älskar känslan av att ha kontroll och trygghet över varje situation du är i - oavsett om det är hemma i lägenheten eller om du är på en weekendresa till Paris? Då kommer du bli mycket nöjd med vår recension och omdöme av kreditkortet Marginalen Gold som erbjuder flera förmånliga försäkringar inom områden som täcker reseförsäkring och inköp av elektronik till ditt hem.

Marginalen Gold Kredit upp till 100.000 kr. Gratis årsavgift. Räntefritt i 50 dagar och kreditränta på 16,90%. Ansök/Läs mer

Reseförsäkring

Ett av dom allra starkaste argumenten till att använda sig av Marginalen Gold är dess reseförsäkringar som fungerar utmärkt för dig som reser ofta i arbetet eller för dig som helt enkelt bara vill resa tryggt och säkert rent ekonomiskt. Kort och gott så är kortet Marginalen Gold ett kreditkort som är skapat för dig som vill använda det som ett resekort. Marginalen Gold erbjuder följande reseförsäkringar:

Hemförsäkring

Grunden i försäkringarna som omfattar det Marginalen Gold kallar för ‘hem- och fritidsförsäkringar’ är att du betalar minst 75% av kostnaderna för produkten/tjänsten med kreditkortet Marginalen Gold. Dom försäkringar som omfattar hem och fritid är:

Marginalen Gold Kredit upp till 100.000 kr. Gratis årsavgift. Räntefritt i 50 dagar och kreditränta på 16,90%. Ansök/Läs mer

Bonus och cashback

Marginalen Gold erbjuder ett mycket förmånligt ersättningsprogram som ger dig bonus och cashback på dina köp som du genomför genom deras bonusprogram som innehåller över 200 välkända varumärken och butiker där ersättningen varierar men når sin topp på hela 25% i cashback.

Räntefri delbetalning med Marginalen Gold

Om du genomför köp med ditt kreditkort från Marginalen Gold på mellan 4.000 kronor och 30 000 kr så kan du under 6 - 36 månader välja att delbetala dessa köp till ett förmånligt pris. Delbetalningen innefattar 0 kr i uppläggningsavgift och det finns varken några dolda utgifter/påslag och bäst av allt - ingen ränta. Den enda utgiften du får ha är istället en fast avgift per månad.

Så här ser kostnaderna ut för att delbetala dina köp med ditt kreditkort från Marginalen Gold:

4.000 - 10.000 kronor 55 kr i månaden
10.001 – 20.000 kronor 75 kronor i månaden
20.001 – 30.000 kronor 100 kronor i månaden

Den räntefri delbetalningen genom Marginalen Gold är i sig ett gott skäl till att känna dig trygg i ditt val av kreditkort, men för att övertyga dig ytterligare så bjuder även Marginalen Gold på två räntefria månader per år. Det innebär rent konkret att du kan välja två valfria månader under åretsMarginalen Gold kreditkort gång där du inte behöver betala en enda kronan av fakturan från Marginalen Gold. Goda exempel på när det kan komma till användning är under semesterveckorna då du dels inte vill sitta framför datorn och betala fakturor, men också har en mindre budget för onödiga utgifter du då med stor sannolikhet lever på så kallad semesterersättning. Ett annat bra tillfälle att använda sig av dom räntefria månaderna från Marginalen Gold är självklart också under Sveriges fattigaste månad - Januari. Det betyder att du under dom räntefria dagarna om 50 dagar kan genomföra din presentinköp i form av julklappar under December, vänta med att betala i samband med dina 50 räntefria dagar - och sedan avstå upp till 60 dagars betalning genom dina två räntefria månader som kreditkortet erbjuder. En fullständigt oslagbar deal för att vara ett kreditkort tycker vi!

Vanliga frågor om kreditkort från Marginalen Gold

Hur många räntefria dagar har jag? Marginalen Gold erbjuder dig 50 räntefria dagar. Om det krisar kan du därtill använda dig av dina 2 räntefria månader per år.

Vad kostar det om jag vill ha ett till kort? Det kostar så lite som 50 kronor per år att få ett extra kreditkort som du får använda inom hushållet. Ett extra kreditkort kan vara ett bra alternativ till att ha flera kort i familjen då vare kort innebär en UC-koll.

Kan jag göra uttag med kreditkortet? Ja, du kan göra uttag med kortet. Uttagsavgiften ligger på 3,00%.

Kan jag betala räkningar med kreditkortet? Ja, Marginalen Gold är ett kreditkort som du kan betala räkningar med.

Marginalen Gold Kredit upp till 100.000 kr. Gratis årsavgift. Räntefritt i 50 dagar och kreditränta på 16,90%. Ansök/Läs mer