Kreditkortet Marginalen Traveller

Marginalen Traveller är det ultimata kreditkortet för dig som vill resa mycket och få erbjudanden som kan passa om du ska välja flyg, buss eller tåg vare sig det är i Sverige eller utomlands. Marginalen Traveller är ett utmärkt resekort vars huvudsakliga syfte dels är att ge dig en kredit på upp till 150.000 kronor som täcker dom allra flesta utgifterna under resans gång - men också ett bra kreditkort för dig som vill få poäng/bonus på dom köp som du gör i butik och online. Marginalen Traveller har en hel del gemensamt med kreditkort från Norwegian som även det kreditkortet tillhandahåller tjänster och förmåner för dig som är ute efter ett heltäckande resekort.

Marginalen Traveller Kredit upp till 150.000 kr. Gratis årsavgift. Räntefritt i 50 dagar och kreditränta på 16,90%. Ansök/Läs mer

Omdöme av Marginalen Traveller

Marginalen Traveller är ett kreditkort som fokuserar på att göra dina resor över världen så bekväma som möjligt vilket gör att Marginalen Traveller kvalar in som ett resekort. Innan du skaffar ett kreditkort från Marginalen Traveller är det ett rent nöje att gå igenom dom försäkringar och erbjudanden som ingår i kortet.

Krav

Marginalen Traveller Kredit upp till 150.000 kr. Gratis årsavgift. Räntefritt i 50 dagar och kreditränta på 16,90%. Ansök/Läs mer

Reseförsäkringar med Traveller-kortet

Marginalen Traveller erbjuder hela 9 olika reseförsäkringar som är närmast oslagbara på den svenska kreditkortsmarknaden. Traveller-kortet är i vår mening helt rätt kreditkort för dig som värdesätter hög trygghet när du reser. Bland annat så ingår dessa typer av reseförsäkringar i kortet:

Marginalen Traveller Kredit upp till 150.000 kr. Gratis årsavgift. Räntefritt i 50 dagar och kreditränta på 16,90%. Ansök/Läs mer

Marginalen Traveller bonus och cashback

Med Marginalen Traveller så kan du, likt med Marginalen Gold, få cashback Marginalen Traveller kreditkortpå dom köp som du genomför online. Marginalen Traveller har över 200 butiker anslutna till sitt belöningsprogram och erbjuder dig en procentuell ersättning för dom köp du genomför - upp till hela 25%. Bäst av allt är att din ersättning som du får av din cashback genom ditt kreditkort betalas ut till ditt Traveller-kort vilket innebär att du kan med gott samvete spendera det belopp som du fått in på ditt kort i samband med köpet. Några av dom butiker som ingår i Marginalen Travellers återbäringsprogram är Boozt, Asos och Hotels.com. Inte minst det sistnämnda kan vara en central del i ditt användande av kreditkort i och med att du har ett resekort.

50 räntefria dagar & välkomstbonus

När du har utnyttjat din kredit hos Marginalen Traveller så har du 50 dagars räntefritt vilket innebär att du slipper betala räntekostnader om du betalar av din skuld inom dom 50 dagarna. Ifall du är i akut behov av pengar för att täcka någon oväntad kostnad så kan du använda dig utav Marginalen Traveller då får du pengarna och sen när din lön kommer in så har du möjlighet att betala tillbaka till Marginalen Traveller utan någon räntekostnad vilket är väldigt bra.

Görs tre köp med ditt Marginalen Traveller kortet inom 30 dagar får du en bonus på 5000 poäng direkt. Vilket är värt ungefär 300 kronor. Du har även möjlighet att betala dina räkningar med tjänsten billhop när du har ett Marginalen Traveller kort. Använder du ditt kort när du ska betala via billhop får du även rabatt.

Betalningsskydd

Skulle du förlora ditt jobb eller bli sjukskriven finns marginalens betalningsskydd. Detta tillägg finns men kostar 0.8% av din skuld varje månad. Ifall du skulle få det svårt att betala av ditt lån hos Marginalen så kommer Marginalen att betala 7% av din skuld varje månad vilket är väldigt bra för då slipper du bry dig om din kredit ifall någon oväntat skulle hända dig.

Stopservice

Ifall du skulle tappa bort ditt pass, mobil, ID-handlingar eller ditt kort. Då kan Marginalen Traveller hjälpa dig att spärra dessa kort så slipper du bli ID-kapad eller bestulen på pengar. Du ringer enkelt och smidigt in till Marginalens spärr-support så tar dom hand om dina kort och ID-handlingar. Dom kontaktar även Polis och försäkringsbolag så slipper du ringa dom. Eftersom det kan vara väldigt krångligt få hjälp utav polisen och försäkringsbolag utomlands så har marginalen detta som en extra försäkring för dig.

Marginalen Traveller Kredit upp till 150.000 kr. Gratis årsavgift. Räntefritt i 50 dagar och kreditränta på 16,90%. Ansök/Läs mer

Vanliga frågor

Vi rekommenderar Marginalen Traveller

Till dig som gillar att samla poäng för att sedan utav dina poäng kunna köpa sig en resa. Detta är möjligt med Marginalen Traveller här kan du enkelt samla poäng under hösten,vintern och våren för att sedan njuta utav en fin resa till sommaren. Du behöver inte vara orolig då heller för att någon ska gå snett. Med Marginalen Traveller har du hela 9 st olika reseförsäkringar vilket är mer än något annat kreditkort. Du kan med lugn och ro njuta av semestern, men utifall någon skulle gå snett så finns marginalen där och hjälper till. Skulle du behöva lite extra pengar finns det en kredit som du kan utnyttja upp till 150 000 kronor vilket kan vara väl till hands ifall någon akut skulle hända. Vi bjuder även på första årsavgiften så ditt första år som Marginalen Traveller kund får du gratis. Andra året kostar dock bara 395 kronor vilket känns väldigt billigt med tanke på alla dom 9 olika reseförsäkringarna som ingår till ditt Marginalen Traveller kreditkort.

Marginalen Traveller Kredit upp till 150.000 kr. Gratis årsavgift. Räntefritt i 50 dagar och kreditränta på 16,90%. Ansök/Läs mer